Την Κυριακή στην Καρδίτσα η 2η ετήσια συνέλευση Μαρτύρων του Ιεχωβά

Στην εκδήλωση προετοιμάζονται και αναμένεται να παραστούν μάρτυρες από τα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας

Στην Καρδίτσα και στο ξενοδοχείο «Thessalikon Grand» θα διεξαχθεί η δεύτερη κατά σειρά συνέλευση των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά. Η συνέλευση που έχει ως θέμα «Να έχετε τόλμη», θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο βασίζεται εξ ολοκλήρου στην Αγία Γραφή είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να δείξει ότι η Τόλμη είναι μια Θεόδοτη ιδιότητα που χρειάζονται οι χριστιανοί. Στην διάρκεια της συνέλευσης θα ακουστούν Γραφικές ομιλίες προς όφελος μικρών και μεγάλων Μαρτύρων, όπως στο συμπόσιο «Να Μιμείστε την Τόλμη του Χριστού, όταν δέχεστε πίεση», στην οικογένεια, στο σχολείο, στην εργασία και στην τοπική κοινωνία.

Επιπλέον στο πρώτο μέρος του προγράμματος, περιλαμβάνεται το βάφτισμα σε αρμονία με την εντολή του Ιησού Χριστού σύμφωνα με το Ευαγγέλιο του Ματθαίου 28:19,20.

Οι διοργανωτές προσκαλούν τους Μάρτυρες και φίλους να παρακολουθήσουν τις εργασίες, ιδιαίτερα την γραφική διάλεξη στις 13:30 με το θέμα «Ταχτείτε υπέρ της Αληθινής Λατρείας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και γενικά τις συνελεύσεις των μαρτύρων του Ιεχωβά, μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο jw.org/ όπου θα βρείτε το πρόγραμμα.