Την Παρασκευή μπαίνει τέλος στην αγωνία των υποψηφίων των ΓΕΛ

Ανακοινώνονται οι βαθμοί των εξεταζόμενων μαθημάτων μιας και την Τετάρτη ολοκληρώνονται όλες οι ενέργειες της βαθμολόγησης των γραπτών από τα Βαθμολογικά Κέντρα

Την προσεχή Παρασκευή αναμένεται η ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελληνίων εξετάσεων για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων.

Η διαδικασία της βαθμολόγησης των γραπτών ανά την Ελλάδα, όπως και στα Τρίκαλα, που λειτουργεί το 49ο Βαθμολογικό Κέντρο, βρίσκεται στο τελικό στάδιο με αποτέλεσμα τα αποτελέσματα της βαθμολόγησης να αναμένονται στα τέλη της εβδομάδας.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης αναμένεται το κλείδωμα των βαθμολογιών και η αποστολή τους στο υπουργείο Παιδείας ενώ από την Τετάρτη θα δεματοποιηθούν και θα αποσταλούν τα αποκόμματα των γραπτών στα σχολεία (και της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας) προκειμένου να διεξαχθεί η αντιπαραβολή. Το αργότερο έως και την Παρασκευή αναμένεται να αναρτηθούν στα σχολεία οι βαθμοί των εξεταζόμενων μαθημάτων.

Αναφορικά με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των επαγγελματικών λυκείων, αυτή προσδιορίζεται για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αργότερο έως και την μεθεπόμενη Τετάρτη.