Την προσεχή Δευτέρα ο φιλανθρωπικός, ποδοσφαιρικός αγώνας του Α.Ο. Τρικάλων και της ΑΕΚ

Στο εθνικό στάδιο Τρικάλων συναντούνται οι παλαίμαχοι του Α.Ο. Τρικάλων και της ΑΕΚ για τη στήριξη της «Αρωγής»

Την ερχόμενη Δευτέρα τελικά θα διεξαχθεί ο φιλανθρωπικός, ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του ΑΟ Τρίκαλα και της ΑΕΚ. Ο αγώνας όπως είναι γνωστό ήταν προγραμματισμένος για την 1η Οκτωβρίου, ωστόσο ήρθε να αναβληθεί και η ημερομηνία να μετατεθεί για την προσεχή Δευτέρα.

Μετά από χρόνια οι παλαίμαχοι δυο ιστορικών ποδοσφαιρικών ομάδων δίνουν ραντεβού για να αναμετρηθούν αυτή τη φορά για φιλανθρωπικό σκοπό. Θα αναμετρηθούν σε ένα γνώριμο για εκείνους χώρο, γυρίζοντας το χρόνο πίσω και φέρνοντας στις μνήμες δυναμικές στιγμές του παρελθόντος. Εικόνες μιας άλλης εποχής για εκείνους που παραμένουν ακόμη και σήμερα παρά το πέρας των χρόνων ανεξίτηλα χαραγμένες στις μνήμες τους.

Οι παλαίμαχοι των δυο ομάδων υπόσχονται να χαρίσουν ένα μοναδικό αθλητικό θέαμα, με τα έσοδα της εκδήλωσης να προσφέρονται για καλό σκοπό και τις ανάγκες του Συλλόγου «Αρωγή». Στο ίδιο πλαίσιο θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Θωμά Μαύρου. Προαιρετική πώληση εισιτηρίου 2 ευρώ.

Προαιρετικά προπωλούνται εισιτήρια των 2 ευρώ, Στρατηγού Σαράφη 44 (Γραφείο Αρωγής) Τσιτσάνη (στο περίπτερο δίπλα στην κεντρική πεζογέφυρα).

Χορηγός της συνάντησης ο παλαίμαχος και πρατηριούχος Χρήστος Σακελλαρίου  από την Οιχαλία Τρικάλων.