Την Τρίτη ψηφίζονται προϋπολογισμός και τεχνικά έργα στο Δήμο Φαρκαδόνας

Ρεαλιστικός χαρακτηρίζεται από πλευράς δημοτικής Αρχής ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα έργων για το 2019

Το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης αναμένεται να συγκληθεί το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας στην σημαντικότερη, ίσως, συνεδρίαση του χρόνου. Αυτή της συζήτησης του προϋπολογισμού για το 2019 και του προγράμματος εκτελεστέων έργων. Η συνεδρίαση έχει οριστεί για τις 18:30 το απόγευμα ενώ λίγο νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση, στην ατζέντα της οποίας έχουν τεθεί τέσσερα θέματα.

Ωστόσο βαρύτητα, ως άλλωστε είναι φυσικό θα δοθεί στην ειδική συνεδρίαση για τη συζήτηση του προϋπολογισμού και του προγράμματος εκτελεστέων έργων, τα οποία συντάχτηκαν και θα είναι τα τελευταία για την παρούσα δημοτική περίοδο 2014-2019.

Εδώ και αρκετό διάστημα η δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της, ασχολήθηκαν ενεργά, για τη σύνταξη του προϋπολογισμού, ταυτόχρονα και για την κατάρτιση του προγράμματος τεχνικών έργων.

Από την πλευρά της η δημοτική Αρχή κάνει λόγο για ένα ρεαλιστικό προϋπολογισμό, ο οποίος συντάχτηκε με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών με αναπτυξιακή προοπτική και προς το συμφέρον του τόπου και του Δήμου.

Ρεαλιστικό εξάλλου χαρακτηρίζεται και το πρόγραμμα εκτελεστέων έργων που βασίστηκε πάνω σε πραγματικές ανάγκες και μετά τα αιτήματα που κατέθεσαν στο Δήμο οι τοπικές κοινωνίες.