Τίτλοι τέλους στην αυτοδιοικητική του πορεία βάζει ο Δημήτρης Χαντζής

Κατέθεσε την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους που δεν του αφήνουν περιθώρια για περαιτέρω ενασχόληση με τα κοινά

Τίτλοι τέλους στην αυτοδιοικητική του πορεία βάζει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του KRINITRIKALON.GR ο πρώην δήμαρχος Πελινναίων και νυν επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Δημήτρης Χαντζής.

Με μια λιτή επιστολή του, απευθύνεται προς το Δήμο και το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας καταθέτει την παραίτησή του, από επικεφαλής της παράταξης και δημοτικού συμβούλου, επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Όπως αναφέρει μεταξύ των άλλων στην επιστολή του προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι κάνουν ανέφικτη την παρουσία του στα δημοτικά συμβούλια, με αποτέλεσμα να θέτει θέμα παραίτησης.

Ο κ. Χατζής δεν παραλείπει μέσω της επιστολής να ευχαριστήσει θερμά όλους τους δημότες που τον στήριξαν με την ψήφο τους τόσο στις εκλογές του 2014, όσο και στην μακρόχρονη πορεία του στην αυτοδιοίκηση.

Πλέον μετά την επιστολή του, ο Δήμος Φαρκαδόνας και το Δημοτικό Συμβούλιο,  αναμένεται να εγκρίνουν την παραίτησή του και να προσκαλέσει τον πρώτο αναπληρωματικό σύμβουλο από το συνδυασμό του κ. Χαντζή.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι ο κ. Χαντζής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 έλαβε την έδρα που αντιστοιχούσε στη Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας, μιας και όπως ορίζεται από το νόμο οι επικεφαλής λαμβάνουν έδρα στην έδρα του εκάστοτε Δήμου. Αυτό σημαίνει ότι η αντικατάσταση του παραιτηθέντος δημοτικού συμβούλου θα γίνει από αναπληρωματικό δημοτικό σύμβουλο της ομάδας του από την συγκεκριμένη Ενότητα.

Ο πρώτος αναπληρωματικός από την ομάδα του κ. Δημήτρη Χαντζή τυγχάνει να είναι ο κ. Θανάσης Παπαδημητρίου, καταγόμενος από το δημοτικό διαμέρισμα Γριζάνου.

Ο συγκεκριμένος υποψήφιος είχε διατελέσει και κατά το παρελθόν δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας.