Τίτλοι τέλους από τα διοικητικά των Μαύρων Αετών Κρήνης για τον Τάκη Αναγνώστου

Αποχωρεί από την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομάδας, ζητώντας την κατανόηση των φιλάθλων και παικτών, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, κούραση και απογοήτευση

Στη ζωή, όπως εξάλλου και σε κάθε τομέα υπάρχει πάντα η αρχή, η μέση και το τέλος. Έτσι και στην περίπτωση του Τάκη Αναγνώστου, προέδρου της διοίκησης του Α.Ο. «Μαύροι Αετοί» Κρήνης υπήρξε αυτό που λέμε, αρχή, μέση και τέλος στην πορεία του στα διοικητικά, τοπικά, αθλητικά δρώμενα.

Μετά από μια πολύχροπνη ενασχόληση με την ποδοσφαιρική ομάδα ο Τάκης Αναγνώστου, αρχικά ως παίκτης μετέπειτα ως προπονητής και διοικητικός παράγοντας έρχεται να αποχωρήσει, δίνοντας τη σκυτάλη στις νεότερες γενιές. Ο Τάκης Αναγνώστου προσμετρά 35 ολόκληρα χρόνια προσφοράς στους «Μαύρους Αετούς», από τα οποία 18 στην προεδρία της ομάδας.

Αφιέρωσε χρόνο, χρήμα, ανέλαβε την ομάδα το 2000 και την καθιέρωσε  στην Β’ ερασιτεχνική κατηγορία. Διετέλεσε παίκτης, προπονητής και πρόεδρος γνώρισε χαρές αλλά και πίκρες. Όλο αυτό το διάστημα πορευόταν μόνος ξοδεύοντας για την ομάδα πολύ χρόνο και χρήμα, με μόνη βοήθεια τα τελευταία χρόνια του Οιχαλιώτη Χρήστου Σακελλαρίου, ο οποίος στήριξε την ομάδα ηθικά και οικονομικά.

Σήμερα στο τέλος της πολύχρονης πορείας του, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές για την κατανόηση και την άψογη συνεργασία, τους φιλάθλους και πριν διαλυθεί το σωματείο κάνει έκκληση σε όσους μπορούν να αναλάβουν την ομάδα. Μια ομάδα, η οποία δεν χρωστάει πουθενά και έχει δηλωθεί κανονικά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα. Αυτός θα είναι δίπλα στο καινούργιο προεδρείο για όσο διάστημα χρειαστεί.

«Πραγματικά άμεσα θα πρέπει να αναλάβει κάποιος την ομάδα. Είναι κρίμα να διαλυθεί το σωματείο που δίνει διέξοδο σε πολλά νέα παιδιά της περιοχής και του χωριού να έρθουν κοντά στον αθλητισμό. Είναι πραγματικά κρίμα η Κρήνη να μην έχει ποδοσφαιρική ομάδα και το γήπεδο να εγκαταλειφτεί στην τύχη του και να μη μπορεί ο κόσμος να το χρησιμοποιεί», τόνισε ο ίδιος.

Ζητάει την κατανόηση όλων και δηλώνει πως η κούραση, η απογοήτευση αλλά και προσωπικοί λόγοι τον κάνουν να μην μπορεί να συνεχίσει στο τιμόνι στην ομάδα της καρδιάς του.