Το Α.Τ. Φαρκαδόνας θα μετακομίσει στο κτίριο του πρώην Ειρηνοδικείου

Το Α.Τ. Φαρκαδόνας θα μετακομίσει Συγκεκριμένα με νομοσχέδιο της κυβέρνησης και παρεμβάσεις των τριών τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνεται μία πολύ σημαντική διαδικασία για την στέγαση της Αστυνομίας σε Φαρκαδόνα και Πύλη

Αποτελεί ένα κτίριο το οποίο παρέμεινε επί σειρά ετών παρέμεινε στην αδράνεια. Ένα κτίριο που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει κάλλιστα τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, διευκολύνοντας τους αστυνομικούς αλλά και τους πολίτες. Ο λόγος για το κτήριο του πρώην Ειρηνοδικείου Φαρκαδόνας το οποίο μελλοντικά θα στεγάσει το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας.

Συγκεκριμένα με νομοσχέδιο της κυβέρνησης ολοκληρώνεται μία πολύ σημαντική διαδικασία για την στέγαση της αστυνομίας σε Φαρκαδόνα και Πύλη. Όπως προβλέπεται στο σχετικό άρθρο 81 του νομοσχεδίου με τίτλο «κατάργηση των διατάξεων περί μείωσης των συντάξεων, ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας 2016/97/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Ιανουαρίου 2016 σχετικά με τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων και άλλες διατάξεις», περνούν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τα κτίρια των πρώην ειρηνοδικείων Φαρκαδόνας και Πύλης, 800 τ.μ. και 1200 τ.μ. αντίστοιχα, για την οριστική επίλυση των προβλημάτων στέγασης των αστυνομικών υπηρεσιών των Δήμων Φαρκαδόνας και Πύλης.

Οι τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμουρέλης εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την εξέλιξη, τονίζοντας μεταξύ των άλλων ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να μάχεται και για τα δικαιώματα, αλλά και για την πρόοδο των τοπικών κοινωνιών και τη διασφάλιση οικονομιών κλίμακας σε ότι αφορά τις δημόσιες υποδομές και την ορθολογική αξιοποίησή τους.