Το αδιαχώρητο στα καταστήματα της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας

Καταναλωτές κάθε ηλικίας έσπευσαν να προμηθευτούν τα απαραίτητα που θα κοσμήσουν ανήμερα των Χριστουγέννων το γιορτινό τραπέζι

Πολυκοσμία σήμερα δεν παρατηρήθηκε μόνο στις μεγάλες αγορές των Τρικάλων και της Λάρισας. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην αγορά της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας, όπου καταναλωτές έσπευσαν να πραγματοποιήσουν τα ψώνια για το γιορτινό τραπέζι.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας με την έναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων τα σουπερ μάρκετ της περιοχής μας, τα κρεοπωλεία, τα ζαχαροπλαστεία, οι φούρνοι αλλά και τα εμπορικά, είχαν την τιμητική τους.

Στα σούπερ μάρκετ της περιοχής μας επικράτησε το αδιαχώρητο μιας και καταναλωτές κάθε ηλικίας επισκέφτηκαν τα εν λόγω καταστήματα για τις αγορές τους, τα είδη που θα κοσμήσουν το γιορτινό τραπέζι.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στα κρεοπωλεία μιας και οι Φαρκαδόνιοι έσπευσαν, είτε να αγοράσουν τα προϊόντα τους, είτε να παραλάβουν τις παραγγελίες τους που είχαν πραγματοποιήσει σε  κρεατιά τις προηγούμενες ημέρες. Την τιμητική τους είχαν τα χοιρινά αλλά ταυτόχρονα και οι γαλοπούλες που γινόταν ανάρπαστα στα κρεοπωλεία.

Γιορτές χωρίς γλυκά δεν γίνεται…Οι μηχανές ζαχαροπλαστείων και αρτοποιών δούλευαν στο φουλ για να εξυπηρετήσουν την μεγάλη επισκεψιμότητα των καταναλωτών.

Η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα Δευτέρα νωρίς το βράδυ μιας και τα καταστήματα στην πλειονότητά τους θα λειτουργούν περίπου έως τις 8 μ.μ.

 

Φωτο αρχειου