Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πετρωτού

Μουσικοχορευτική εκδήλωση διοργάνωσε η ποδοσφαιρική ομάδα για την στήριξη ενόψει της νέας σεζόν

Περίσσεψε το βράδυ της Παρασκευής το κέφι και η διασκέδαση στην ετήσια, καλοκαιρινή εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πετρωτού. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας, συμμετείχαν στην εκδήλωση που δημιούργησε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, άκρως διασκεδαστική και ψυχαγωγική.

Ευχή όλων η νέα σεζόν που ξεκινά στα τέλη του μήνα που διανύουμε να είναι το ίδιο επιτυχημένη με την παρελθούσα, που θα χαρίσει νίκες και στιγμές επιτυχίας στην διοίκηση και στους ποδοσφαιριστές.

Το πρόγραμμα άνοιξε με την παρουσίαση χορών από τα χορευτικά τμήματα της Γιάννας Αλεξίου. Τα χορευτικά παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο για το γλέντι που θα ακολουθούσε στην συνέχεια.

Μουσική και χορευτική νότα έδωσε η ορχήστρα του Κώστα Αντωνίου που τραγούδησε με την Μαρία Καλαντζή και τη Βανέσα Τσαντοπούλου. Οι τρεις καλλιτέχνες πλαισιωνόταν από τους Σταύρο Ιωαννίδη και Αποστόλη Τυράκη, στο κλαρίνο και το μπουζούκι αντίστοιχα και η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο.

Την όλη διοργάνωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Λουκάς που ευχαρίστησε όλους εκείνους που συνέβαλλαν στη διοργάνωση και στήριξαν με τον τρόπο τους την ομάδα.

Δημοσιεύτηκε από Vasilis Loukas Zizou στις Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018