Το αδιαχώρητο στην ετήσια χοροεσπερίδα του ΓΕΛ Φαρκαδόνας

Επιβράβευση κόπων και επιτυχιών των αποφοίτων του ΓΕΛ οι οποίοι τιμήθηκαν από το Δήμο Φαρκαδόνας στην ετήσια χοροεσπερίδα 

Ιδιαίτερα ζεστή και ελπιδοφόρα η ατμόσφαιρα που διαμορφώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στο κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο» της Φαρκαδόνας στη διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας του γενικού λυκείου.

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους οι μαθητές του σχολείου, διοργάνωσαν την ετήσια εκδήλωση που είχε και στη δική τους περίπτωση, όπως φυσικά και στις δυο που προηγήθηκαν από το ΓΕΛ Οιχαλίας και το ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας, διπλό στόχο, αφενός ψυχαγωγία, αφετέρου επιβράβευση της προσπάθειας και της επιτυχίας των πρώην συμμαθητών τους, που κατάφεραν και εισήχθησαν τη φετινή χρονιά σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μέσω του συστήματος των πανελλήνιων εξετάσεων.

Η αίθουσα του κοσμικού κέντρου αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τον κόσμο που έσπευσε να καμαρώσει τη νεολαία, να διασκεδάσει, ταυτόχρονα να ανταμείψει μ’ ένα ζεστό χειροκρότημα τις επιτυχίες των παιδιών.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του δημάρχου κ. Θανάση Μεριβάκη, μιας και ο Δήμος ανέλαβε να τιμήσει για μια ακόμη χρονιά τις επιτυχίες των αποφοίτων του σχολείου.

«Οι επιτυχίες σας, μας γέμισαν και μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Η νεολαία αποτελεί το μέλλον του τόπου μας και οφείλουμε να τιμούμε την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους. Οι κόποι που κατέβαλαν, η μάχη που έδωσαν έρχεται να επιβραβευτεί από το Δήμο Φαρκαδόνας, ως ένα δείγμα αγάπης σε αυτά τα παιδιά», τόνισε ο δήμαρχος συγχαίροντας τους νέους πλέον φοιτητές.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ηλίας Καραμάνος που ευχήθηκε πρόοδο και επίτευξη των στόχων που θέτουν πλέον οι νέοι σπουδαστές.

Χαιρετισμό κατά την απονομή απηύθυνε και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Δήμος Μανιώτης, ο οποίος ευχήθηκε καλή πρόοδο και πορεία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία και αξία που έχει η  νεολαία σε μια περιοχή, αναφέροντας παράλληλα ότι όλοι οι νέοι είναι το ίδιο σημαντικοί και μπορούν να προσφέρουν πολλά στο τόπο.

Βραβεία απένειμαν ακόμη ο πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρκαδόνας Γιάννης Αναγνώστου, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Κοσμάς, υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κοκκινίδης, Κώστας Θωμάς και Θανάσης Νεοφώτιστος, με συγκινητική στιγμή του προέδρου του Κεραμιδίου κ. Βασίλη Θεοδώρου που βράβευσε τον εγγονό του που εισήχθη στην Νομική Σχολή της Θεσσαλονίκης.