Το Ανθοπωλείο – Είδη Δώρων «Κατερίνα» έβαλε τη σφραγίδα του σ’ ένα πρωτότυπο γάμο

Το συντονισμό και την κάθε λεπτομέρεια για να ξεχωρίσει ο πρωτότυπος γάμος που τελέστηκε στο Γριζάνο έβαλε η κα Χρυσάνθη Μπακλαβά

Ο πρόσφατος γάμος δυο νέων παιδιών του Γιώργου Ζίου και της Αθανασίας Μπακλαβά στο Γριζάνο του Δήμου Φαρκαδόνας που καλύφτηκε και μέσω ρεπορτάζ του «ΚΡΗΝΗ LIVE» για την πρωτοτυπία του κέντρισε τα βλέμματα πλήθους κατοίκων της Φαρκαδόνας και ευρύτερα.

Όπως είναι γνωστό η νύφη δεν πήγε με τα πόδια στην εκκλησία του Γριζάνου, ούτε φυσικά με αυτοκίνητο. Ανέβηκε σε μηχανάκι τετράτροχο «γουρούνα» που οδηγούσε ο αδερφός της και πήγε στην εκκλησία συνοδευόμενη από φίλους της που οδηγούσαν μηχανές. Εκεί την περίμενε ο εκλεκτός της καρδιάς. Η είδηση που παρουσίασε κατά αποκλειστικότητα το «KPHNH LIVE» αναπαρήχθη από Αθηναϊκά και περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης προκαλώντας εντύπωση στο κόσμο αλλά και ικανοποίηση σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με την ειδησιογραφία στο «KPHNH LIVE» μιας και ένα ακόμη θέμα μας ξεπέρασε τα τοπικά όρια.Πέραν της πρωτότυπης ιδέας του ζευγαριού ένας αφανής ήρωας ήρθε να βάλει την δική του προσωπική πινελιά σε μια ακόμη κοινωνική εκδήλωση. Είναι η υπέυθυνη του Ανθοπωλείου – Είδη Δώρων «Κατερίνα» στο Γριζάνο κα Χρυσάνθη Μπακλαβά η οποία μέχρι και σήμερα έχει βάλει την προσωπική σφραγίδα σε κοινωνικές διοργανώσεις που προκαλούν έκπληξη για πολλούς λόγους. Για τον συντονισμό και την αισθητική τους, για το στολισμό και την διαμόρφωση των χώρων, έως και τις παραμικρές λεπτομέρειες. Γιατί για την υπεύθυνη του Ανθοπωλείου κα Χρυσάνθη Μπακλαβά, οι προσωπικές ευτυχισμένες στιγμές πρέπει να ξεχωρίζουν και να μένουν για χρόνια χαραγμένες στις μνήμη μας.