Το Cafe «Χάος» στην Κρήνη υπόσχεται μια μοναδική μουσική βραδιά απόψε Πέμπτη

Στις 10 απόψε το βράδυ στην Κρήνη η μουσική και το τραγούδι στο Cafe «Χάος» θα έχουν τον πρώτο λόγο

Το «Χάος» στην Κρήνη έρχεται να προκαλέσει μουσικά κι αυτό το καλοκαίρι. Οι ιδιοκτήτες του για ένα ακόμη καλοκαίρι μένουν πιστοί στο ετήσιο θερινό ραντεβού και προετοιμάζουν την μουσική βραδιά που για σειρά ετών διοργανώνεται λίγο πριν το «Αντάμωμα με την Παράδοση» στην καφετέρια και συγκεντρώνει τα βλέμματα των κατοίκων, των επισκεπτών αλλά και κατοίκων όμορων κοινοτήτων.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ξεκίνησε να διοργανώνεται προ ετών. Θα έλεγε κανείς ότι έχει στοιχεία ανταμώματος μιας και την συγκεκριμένη εποχή στο χωριό της Κρήνης βρίσκονται λόγω του Καλοκαιρινού Ανταμώματος του Πολιτιστικού Συλλόγου μεγάλος αριθμός επισκεπτών.

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης έχουν προετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα στο οποίο θα κυριαρχήσει η λαϊκή και δημοτική μουσική.

Στις 10 το βράδυ της 8ης Αυγούστου η μουσική και το τραγούδι στο «Χάος» θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Συντροφιά σε αυτή τη μοναδική μουσική βραδιά θα κρατήσουν τον κόσμο οι: Τηλέμαχος Παπακώστας και Γιούλη Κατσάνου στο τραγούδι, Γιώργος Γιαννούλας στο κλαρίνο, Αθανάσιος Πιατάς στο μπουζούκι, Μπάμπης Λύτρας στην κιθάρα, Βασίλης Πολύζος στα κρουστά και Αποστόλης Οικονόμου στο αρμόνιο.

Τηλέφωνο για ρεζερβέ: 698 1029128.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *