Το Χάλκινο μετάλλιο ήταν η αρχή έπονται πολύ περισσότερα

Τις ευχές στην Ολυμπιονίκη Φένια Τζέλη, εκφράζει δημόσια ο πρόεδρος του ΣΟΑΤ Γιάννης Αναγνώστου, ο οποίος με το σύνολο της διοίκησης δηλώνουν υπερήφανοι

Ο νομός Τρικάλων πέραν των άλλων επιτυχιών έχει να χαίρεται και για τις αθλητικές επιτυχίες που κατακτούν δικά του παιδιά. Έφηβοι και νέοι, ακόμη και παιδιά που διακρίνονται σε τοπικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Παιδιά που πραγματοποιούν καθημερινές προπονήσεις και μάχονται ισάξια με πολύ μεγάλους συναθλητές τους. Έφηβοι και νέοι που ο νομός και η χώρα μας έχει να περιμένει πολλά. Όπως φυσικά και ο Ελληνικός αθλητισμός.
Μια από αυτούς και η αθλήτρια του Συλλόγου Ολυμπιακών Αθλημάτων Τρικάλων Φένια Τζέλη που κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στο τάεκβοντο (κατηγορία 55 κιλά) στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες.
Η επιτυχία της αθλήτριας ήρθε να προκαλέσει χαρά και ικανοποίηση σε όλους τους Τρικαλινούς, όπως και στη διοίκηση του Συλλόγου της.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να την συγχαρούν ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Αναγνώστου.
«Η επιτυχία της αθλήτριας μας κάνει όλους υπερήφανους, τόσο εμάς ως διοίκηση και προπονητές, όσο και τους απλούς Τρικαλινούς. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά της, που έφερε μια τόσο μεγάλη επιτυχία. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές που κι εκείνη με την σειρά τους βοήθησαν και στήριξαν την αθλήτρια. Το Χάλκινο είναι η αρχή, ακολουθούν κι άλλα μετάλλια», σημείωσε ο κ. Αναγνώστου μεταφέροντας τις θερμότερες ευχές.