Το έργο ύδρευσης έφερε διακοπές νερού στη Φαρκαδόνα

Αντικαθίσταται το δίκτυο ύδρευσης ωστόσο δημιουργούνται μεγάλα προβλήματα μιας και δεν υπάρχει χαρτογραφικό γύρω από το παλιό δίκτυο

Με επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού βρίσκεται αντιμέτωπη η Δημοτική Κοινότητα Φαρκαδόνας. Τις τελευταίες ημέρες έχει εγκατασταθεί εργολάβος με σκοπό την εκτέλεση του έργου της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα.

Ωστόσο ο εργολάβος βρίσκεται αντιμέτωπος με αρκετά προβλήματα μιας και δεν υπάρχει χαρτογραφικό του δικτύου με συνέπεια οι εργασίες να βαδίζουν στα τυφλά και πάντα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και προφορικές βεβαιώσεις. Οι εν λόγω ενέργεια έχει ως αποτέλεσμα να σημειώνονται ζημιές με σπασίματα αγωγών λόγω των υψηλών πιέσεων αλλά και των τυφλών εργασιών.

Τα συγκεκριμένα προβλήματα προκαλούν ι σε κάποιες των περιπτώσεων πολύωρες διακοπές νερού, που έρχονται να ταλαιπωρήσουν τους δημότες.

Από την πλευρά τους Δήμος Φαρκαδόνας και η διοίκηση της ΔΕΥΑΦ συστήνουν υπομονή στους πολίτες, εξηγώντας ότι το έργο θα ολοκληρωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.


1 σχόλιο