Το γήπεδο των Ταξιαρχών πλημμύρισε από κόσμο και διασκέδαση το βράδυ του Σαββάτου

Πολυκοσμία στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Α.Ο. Ταξιαρχών για την ενίσχυση της φετινής προσπάθειας

Το βράδυ οι προβολείς του γηπέδου ποδοσφαίρου των Ταξιαρχών δεν άναψαν για να συμβάλουν στην προετοιμασία των ποδοσφαιριστών ενόψει της νέας σεζόν. Οι παίκτες δεν παρουσιάστηκαν με αθλητική περιβολή στο γήπεδο και η διοίκηση δεν ήρθε να παραστεί σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

Το βράδυ του Σαββάτου διοίκηση και παίκτες της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο των Ταξιαρχών για να υποδεχτούν το πλήθος κόσμου που έσπευσε να συμμετάσχει στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση, την χοροεσπερίδα της ομάδας που περιελάμβανε μουσική, χορό και αρκετή δόση διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Το βράδυ του Σαββάτου το γήπεδο των Ταξιαρχών απέκτησε μια ψυχαγωγική ατμόσφαιρα, άκρως καλοκαιρινή και κεφάτη.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν ο Κώστας Βακουφτσής στο κλαρίνο, Βανέσα Τσαντοπούλου, Μαρία Μπούστα, Ευριπίδης Σακελαρίου στο τραγούδι, Αποστόλης Τυράκης στο μπουζούκι, Βασίλης Ντούτσιας στο αρμόνιο, Μπάμπης Λύτρας κιθάρα, Ευάγγελος Φιλίππου κρουστά.

Στην διάρκεια της διοργάνωσης το κέφι απογειώθηκε στα ύψη με το χορό και τη μουσική να διαρκεί έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Τα έσοδα της εκδήλωσης, όπως κι εκείνων που προήλθαν από την λαχειοφόρο θα διατεθούν για τις ανάγκες της ομάδας την νέα σεζόν. Παίκτες και διοίκηση ευχαρίστησαν τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και συμμετείχαν στην εκδήλωση ανανεώνοντας αυτή τη φορά το ραντεβού στα γήπεδα, τόσο του χωριού όσο και στα φιλοξενούμενα, εκεί που θα δοθούν οι μάχες για την άνοδο της ομάδας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.