Το Κεραμίδι τίμησε τον πολιούχο Άγιο Χαράλαμπο

Τα γιορτινά του φόρεσε ο ενοριακός Ναός του Κεραμιδίου που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Χαράλαμπο. Οι λατρευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου με την τέλεση του πανηγυρικού, Αρχιερατικού Εσπερινού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου ενώ κορυφώθηκαν το πρωί της Κυριακής με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.

Στο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό συνέρευσε πλήθος πιστών από το χωριό, τη Φαρκαδόνα και τα όμορα χωριά του Δήμου, αλλά του νομού Καρδίτσας, για να τιμήσουν την μνήμη του Αγίου. Να προσευχηθούν και να ζητήσουν ίαση ψυχής και σώματος, βοήθεια και στήριξη.

Κατά την διάρκεια του πανηγυρικού Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, τιμώντας την προσφορά και το πνευματικό έργο του εφημέριου του Ναού, π. Αλέξανδρου Κακαδιάρη, του προσέφερε τον Σταυρό, αναδεικνύοντας Σταυροφόρο.

Μίλησε για την τιμιότητα και την απλότητα του ιερέα που χρόνια τώρα καθοδηγεί πνευματικά τους κατοίκους του χωριού, οδηγώντας στο δρόμο της Εκκλησίας και του Χριστού.

Με το πέρας των Θρησκευτικών εκδηλώσεων προσφέρθηκε παραδοσιακή φιλοξενία προσφορά του Δήμου Φαρκαδόνας.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το πρωί της Κυριακής με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.