Το ΚΙΝ.ΑΛ. κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς

Ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση στα Τρίκαλα το απόγευμα της Πέμπτης υπό την παρουσία του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος και του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής κ. Γεράσιμου Γεωργάτου

Προεκλογική χαρακτήρισε, από τα Τρίκαλα, την εποχή που διανύουμε, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος παρέστη μαζί με το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής κ. Γεράσιμο Γεωργάτο, στην ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ.

Μιλώντας στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ο κ. Γρηγοράκος, τόνισε ότι το κόμμα κινείται προεκλογικά, μιας και θεωρεί, όπως και όλοι οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου, ότι ο πρωθυπουργός θα αιφνιδιάσει και θα οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές. Εξάλλου όπως ισχυρίστηκε η εμφάνιση του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ ήταν άκρως προεκλογική με όλα αυτά που ήρθε να εξαγγείλει στην ομιλία του.

«Θεωρώ ότι ο πρωθυπουργός θα αιφνιδιάσει τους πάντες και θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές. Ήδη ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα μιας κυβέρνησης που έχει αποδειχτεί καταστροφική για το λαό.», τόνισε ο βουλευτής, σημειώνοντας ότι στελέχη του Κινήματος, μεταξύ αυτών και ο ίδιος έχουν στενή επικοινωνία με την πρόεδρο για θέματα που σχετίζονται με το συντονισμό του εκλογικού αγώνα.

Ο κ. Γρηγοράκος ήρθε να σχολιάσει την μεταμνημονιακή εποχή, εξηγώντας ότι «ως Κίνημα οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στο κόσμο, μιας και η αλήθεια είναι πάντα νικητής».

«Μπορεί σύμφωνα με τον πρωθυπουργό να πορευόμαστε στην μεταμνημονιακή εποχή, ωστόσο οι δυσκολίες δεν τελείωσαν. Είμαστε εδώ για να πούμε την αλήθεια στο κόσμο. Είμαστε εδώ για να ανοιχτούμε στην κοινωνία και να την ενημερώσουμε για όλες τις πιθανές πολιτικές εξελίξεις. Είμαστε εδώ για να συναντήσουμε παλιούς συντρόφους, τους οποίους έχουμε πικράνει παλιότερα και σήμερα τους καλούμε να ενωθούν μαζί μας», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα σχόλια εκείνων που έρχονται να κατηγορήσουν το ΚΙΝ.ΑΛ. και να το χαρακτηρίσουν ως ουρά της ΝΔ, ο βουλευτής, δήλωσε κατηγορηματικά:

«Δεν αποτελούμε ουρά κανενός. Συνυπήρξαμε με την ΝΔ το 2012 για να βοηθήσουμε την χώρα από την κατάρρευση και πραγματικά συμβάλαμε ώστε η Ελλάδα να σωθεί. Η ΝΔ έχει το δικό τους δρόμο με τον οποίο είμαστε αντίθετοι. Δυστυχώς για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυτός ο δρόμος δεν οδηγεί πουθενά και θα πρέπει να αλλάξει οδό».

Η Νομαρχιακή Συνέλευση του ΚΙΝ.ΑΛ. Τρικάλων διοργανώθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη και εντασσόταν στις γενικότερες εκδηλώσεις που διεξάγει το τελευταίο διάστημα το Κίνημα, σε μια προσπάθεια να ενημερώσει τους φίλους και τα μέλη του, για τις θέσεις πάνω σε πολιτικά ζητήματα που αφορούν τον τόπο και την κοινωνία.

Παράλληλα στην ανοιχτή, γενική συνέλευση συζητήθηκε το πρόγραμμα του Κινήματος βάσει του οποίου κινήθηκε η πρόεδρος κα Γεννηματά στην ΔΕΘ ενώ ασχολήθηκε και με θέματα της αυτοδιοικήσης, βαδίζοντας προς τις εκλογές του ερχόμενου Μάη.