Το Πετρωτό αναδείχτηκε πανθεσσαλικά μέσω της Αγά…πης Τηλεοπτικής!

Η εκπομπή παρουσιάστηκε προσφάτως στον τηλεοπτικό σταθμό, σημειώνοντας όπως κάθε φορά μεγάλα τηλεοπτικά νούμερα.

Ευχάριστη μουσική, ψυχαγωγική αλλά πρωτίστως τηλεοπτική νότα έδωσε στο χωριό του Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας η τηλεοπτική εκπομπή «Αγα…πη τηλεοπτική» που προβάλλεται κάθε Κυριακή από τον Θεσσαλικό τηλεοπτικό σταθμό «Αstra».

Η τηλεοπτική εκπομπή και η παρουσιάστρια Ντέμυ Αγά επισκέφτηκαν το χωριό προσκεκλημένοι του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος».

Η γνωστή εκπομπή του τοπικού καναλιού «Astra» πραγματοποίησε γύρισμα στο χωριό και συγκεκριμένα στην πλατεία του Πετρωτού  με πολύ κέφι και ζωντανή ορχήστρα με τους:
Κώστα Κόκκο (κλαρίνο), Κώστα Μπανιώτη και Αναστασία Χειλά (τραγούδι).

Η εκπομπή παρουσιάστηκε προσφάτως στο τηλεοπτικό σταθμό, σημειώνοντας όπως κάθε φορά μεγάλα τηλεοπτικά νούμερα.

Κατά τα γυρίσματα της εκπομπής η διάθεση του κόσμου, όπως και των συντελεστών της εκπομπής υπήρξε ανεβασμένη. Στα γυρίσματα της εκπομπής παρουσιάστηκαν χοροί, τοπικά φαγητά από τους κατοίκους του χωριού και όμορων της περιοχής, αναδεικνύοντας την τοπική παράδοση του χωριού. Το κέφι εκτοξεύτηκε στα ύψη, γεγονός που χαροποίησε την παρουσιάστρια και τους συντελεστές της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια μίλησε με τους κατοίκους, τα μέλη του Συλλόγου, καθώς και με αιρετούς στην προσπάθεια της να ενημερωθεί και να ενημερώσει για τις πτυχές χωριού και κατοίκων.

Το σημαντικότερο στην όλη υπόθεση η παρουσίαση του χωριού σε θεσσαλικό επίπεδο κάτι το οποίο φυσικά επιτυγχάνεται μέσω συλλογικής προσπάθειας.