Το Βιβλιοπωλείο «Πινελιές» δέχεται αδιάθετα κουπόνια για την αγορά βιβλίων

Μέσω του προγράμματος της Αγροτικής Εστίας, πρώην ΟΓΑ, οι ασφαλισμένοι και δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα της αγοράς βιβλίων σε συμφέρουσες τιμές

Το Βιβλιοπωλείο «Πινελιές» στη Φαρκαδόνα συνεχίζει να δέχεται και να εξαργυρώνει κουπόνια μέσω του προγράμματος της Αγροτικής Εστίας πρώην ΟΓΑ για την αγορά βιβλίων. Το πρόγραμμα βρισκόταν σε εξέλιξη τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο από τις 5 Οκτωβρίου ξεκίνησε η αναδιανομή των αδιάθετων βιβλίων.

Πλέον το βιβλιοπωλείο συνεχίζει να δέχεται δημότες που έχουν κάνει αίτηση  και να εξαργυρώνει κουπόνια τα οποία κληρώθηκαν σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση του ΑΜΚΑ και της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Το βιβλιοπωλείο έρχεται να προτείνει διαφόρους τίτλους βιβλίων που θα μας ταξιδέψουν, θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις μας και θα μας χαλαρώσουν στη δύσκολη καθημερινότητα. Εντός του Βιβλιοπωλείου φιλοξενούνται και είναι διαθέσιμοι ελληνικοί και ξενόγλωσσοι τίτλοι βιβλίων, βιβλία για παιδιά, λεξικά, σχολικά και φροντιστηριακά βιβλία για το εκπαιδευτικό και μαθητικό δυναμικό, όπως φυσικά και γραφική ύλη κάθε είδους.

Η υπεύθυνη του καταστήματος Ανδιανή Ντουράκη μας καλεί να το επισκεφτούμε και να επωφεληθούμε των τιμών και των προσφορών του.

Το βιβλιοπωλείο «Πινελιές» κλείνοντας  φέτος 10 χρόνια λειτουργίας γιορτάζει και  έως 20 Οκτωβρίου 2018, δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να πάρουν μέρος στην κλήρωση όπου, ένας τυχερός θα κερδίσει ένα κινητό Xiaomi Redmi S2 32 GB με επιπλέον δώρο θήκη και τζαμάκι.