Με τον Μουζάλα συναντήθηκαν Αναγνώστου και Αλεξόπουλος

Στο τραπέζι του διαλόγου τέθηκαν θέματα και ζητήματα που αφορούν τους υπαλλήλους εξωτερικής φρούρησης φυλακών καθώς επίσης και τους σωφρονιστικούς στο πλαίσιο της συνάντησης του Φαρκαδόνιου προέδρου της ΠΟΥΕΦ κ. Γιάννη Αναγνώστου και του γραμματέα κ. Βασίλης Αλεξόπουλου με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα.

Στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που αναπτύσσει έντονα εδώ και αρκετό διάστημα η ΠΟΥΕΦ με πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες για την ανάδειξη, προώθηση και επίλυσης θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο, επισκέφτηκαν το υπουργό, σε μια συνάντηση που διήρκησε περισσότερο της 1 ώρας.

Όπως υποστήριξε ο κ. Γιάννης Αναγνώστου η συνεργασία της ΠΟΥΕΦ με το συγκεκριμένο Υπουργείο είναι άριστη, όπως επίσης και με τον υπουργό που είναι γνώστης των θεμάτων, μιας και κατά το παρελθόν είχε διατελέσει ιατρός στο Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού. Ο κ. Μουζάλας άκουσε με ενδιαφέρον τα θέματα των Εξωτερικών Φρουρών και τόνισε ότι σε συνεργασία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κοντονή στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής, θα προσπαθήσουν  από κοινού να επιλύσουν τα άμεσα και τρέχοντα προβλήματα του προσωπικού των Καταστημάτων Κράτησης.