Τον Οκτώβριο το 12ο Τουρνουά Δημήτρης Μορέλλας

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Βορείου Ελλάδος – Θεσσαλονίκης διοργανώνει και φέτος, για 12η κατά σειρά χρονιά, το τουρνουά «Δημήτρης Μορέλλας» στη μνήμη του Κρηνιώτη διαιτητή.

Παρότι ο καθηγητής φυσικής αγωγής και διαιτητής πετοσφαίρισης Δημήτρης Μορέλλας έφυγε από τη ζωή το Νοέμβριο του 1997, είναι φανερό ότι η απουσία του είναι ακόμη αισθητή στο χώρο της διαιτησίας του βόλεϋ.

Σε κλίμα νοσταλγίας ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Βορείου Ελλάδος – Θεσσαλονίκης διοργανώνει κάθε Οκτώβριο το ομώνυμο τουρνουά τιμώντας τη μνήμη του φίλου και συναδέλφου που άφησε με τα ιδανικά και τις αξίες του την προσωπική του σφραγίδα του στις καρδιές των μελών του. Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Βορείου Ελλάδος – Θεσσαλονίκης διοργανώνει και φέτος, για 12η κατά σειρά χρονιά, το τουρνουά «Δημήτρης Μορέλλας» στη μνήμη του παλιού διαιτητή.

Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Ασβεστοχωρίου, με τη συμμετοχή των 6 ομάδων της πόλης που θα συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το τουρνουά θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρουν «το βάπτισμα του πυρός» οι νέοι διαιτητές. Ο Σύνδεσμος απευθύνει κάλεσμα στους φίλους του βόλεϊ να παραβρεθούν στους αγώνες και να απολαύσουν ένα γεμάτο αγωνιστικά τριήμερο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: Παρασκευή 06/10/2017: 17:00 μ.μ., Βότσης-Λαγκαδάς 19:00: Νέα Γενιά – ΠΑΟΚ Σάββατο 07/10/2017: 17:00 μ.μ., Βότσης – Ε.Ο.Σ. 19:00 μ.μ.: Ελπίδα – ΠΑΟΚ Κυριακή 08/10/2017: 17:00 μ.μ., Λαγκάδας – Νέα Γενιά 19:00 μ.μ.: Ελπίδα – Ε.Ο.Σ. Με τη συμμετοχή ομάδων που αγωνίζονται στην Α΄ Εθνική Κατηγορία Γυναικών.