Τοπική εκπροσώπηση σε εκπαιδευτική ημερίδα στα Τρίκαλα

Στην ημερίδα διοργάνωσε ο συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Μαθηματικών Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Μπουραζάνας σε συνεργασία με το παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συμμετείχε ως εισηγητής ο Αριστείδης Λυμπίκης, μαθηματικός- διευθυντής του ΓΕΛ Φαρκαδόνας

«Βελτιστοποίηση της Διδασκαλίας των Μαθηματικών» ήταν το θέμα της ημερίδας που διοργανώθηκε σήμερα στο 1ο 1ο  ΕΠΑΛ Τρικάλων, στην αίθουσα «Απόστολος Γιαννακός». Την ημερίδα διοργάνωσε ο συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Μαθηματικών Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Μπουραζάνας σε συνεργασία με το παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Κατά την έναρξη της συνάντησης ο Οργανωτικός Συντονιστήςτου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας, κ. Γεώργιος Δοδοντσάκης παρουσίασε μια πρόταση αξιολόγησης μαθητών. Ακολούθησε από τον κ. Κωνσταντίνο Μπουραζάνα η παρουσίαση πρότασης βελτιστοποίησης της διδασκαλίας των Μαθηματικών. Στην συνέχεια οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις  δράσεις του παραρτήματοςΤρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας από τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Θεοχάρη.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση ενός εκπαιδευτικού σεναρίου για την  εφαπτόμενη γραφικής παράστασης συνάρτησης από τον κ. Αριστείδη Λυμπίκη, μαθηματικό- διευθυντή του ΓΕΛ Φαρκαδόνας.