Τόπο στα νιάτα και στις φρέσκιες ιδέες

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας με το συνδυασμό της Ελένης Χαλβατζά κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές με στόχο να προσφέρει στο τόπο και να ασχοληθεί με τα προβλήματα που ταλανίζουν τη νεολαία

Τόπο στα νιάτα έρχεται να δώσει ο συνδυασμός «Ο Τόπος μας Αύριο» Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση» με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Φαρκαδόνας κα Ελένη Χαλβατζά.

Στο συνδυασμό της έχουν ενσωματωθεί πολλοί νέοι άνθρωποι μεταξύ των οποίων και ο Χρήστος Καραμάνος, ένας νέος άνθρωπος με όραμα για το τόπο του, αλλά και ενεργό αυτοδιοικητικό μέλος στην Φαρκαδόνα, αλλά και πολιτικό πρόσωπο παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Χρήστος Καραμάνος,  για μια ακόμη προεκλογική περίοδο έρχεται να ασχοληθεί με τα κοινά με σκοπό την προσφορά στο τόπο του. Στόχος του πέραν των άλλων να ασχοληθεί με θέματα και ζητήματα που απασχολούν τους νέους του Δήμου Φαρκαδόνας, των νέων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα μεταξύ των οποίων και το πιο σοβαρό θα έλεγε κανείς την ανεργία.

Όλων αυτών των ανθρώπων που θέλουν να παραμείνουν στην περιοχή να δημιουργήσουν, αλλά δυστυχώς αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την περιοχή καθώς οι εκάστοτε δημοτικές Αρχές δεν έχουν δώσει την απαραίτητη προσοχή και τα κίνητρα.
Για όλους αυτούς τους ανθρώπους ο Χρήστος Καραμάνος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Λένα Χαλβατζά θα αγωνιστεί προκειμένου οι νέοι να παραμείνουν στην περιοχή και να οραματιστούν για ένα καλύτερο τόπο στο αύριο.