Τραγικός θάνατος 51χρονου κτηνοτρόφου από την Πηνειάδα στη Δέση Τρικάλων

Ο άτυχος άνδρας τους χειμερινούς μήνες διέμενε στην Πηνειάδα ενώ το καλοκαίρι μεταφερόταν στο ορεινό χωριό του Δήμου Πύλης μιας και διατηρούσε κοπάδι ζώων

Σαν κεραυνός έπεφτε στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας η είδηση του θανάτου ενός 51χρονου, ο οποίος καταγόταν από ορεινό χωριό του Δήμου Πύλης, ενώ από το φθινόπωρο έως τα τέλη της άνοιξης διέμενε στο χωριό της Πηνειάδας.
Ο άτυχος κτηνοτρόφος κάθε χρόνο τους καλοκαιρινούς μήνες μεταφερόταν στη Δέση του Δήμου Πύλης για κτηνοτροφικές ανάγκες μιας και διατηρούσε κοπάδι ζώων.
Το φετινό καλοκαίρι έμελε να είναι το τελευταίο για τον ίδιο. Ο άτυχος κτηνοτρόφος (Γ.ΤΖ.) κι ενώ βρισκόταν σε ορεινή περιοχή κατέπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε χαράδρα 60 περίπου μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Αμέσως μετά το ατύχημα στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση με την συμμετοχή της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ για την ανάσυρση του άτυχου άνδρα από την χαράδρα. Μετά από μεγάλη προσπάθεια η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων για νεκροψία – νεκροτομή.
Η είδηση του θανάτου του άτυχου άνδρα σόκαρε τους κατοίκους της Πηνειάδας που γνώρισαν τον ίδιο και την οικογένειά του. Όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον συγχωριανό τους, και την οικογένεια του, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι το φετινό φθινόπωρο δεν θα τον δουν να επιστρέφει με το κοπάδι του στο χωριό.