Τρίκαλα: Ανανέωση και ήθος με σφραγίδα Βασίλη Κακάλια

Το βράδυ της Δευτέρας ο Βασίλης Κακάλιας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων, όπως επίσης και υπόλοιποι συνυποψήφιοί του με το συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» υποδέχτηκαν με θέρμη τον αρχηγό της παράταξης στην κεντρική προεκλογική ομιλία στα Τρίκαλα

Στην ανανέωση με ήθος και δημιουργική ορμή για μια αχρωμάτιστη πολιτικά Περιφέρεια, στοχεύει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Θεσσαλίας στην Καρδιά μας», Νίκος Τσιλιμίγκας.

Σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια έχει δίπλα του, αξιόλογα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, Οιχαλιώτη γιατρό, Βασίλη Κακάλια. Ένα πρόσωπο που τους συνδέει φιλία χρόνων, αλλά και επαγγελματική σχέση μιας κι έχουν συνεργαστεί στον τομέα της Υγείας στα πρώτα ιατρικά βήματα του Βασίλη, αλλά και μεταγενέστερα.

Αυτή η φιλία και η εμπιστοσύνη που έδειξε και συνεχίζει να δείχνει ο καθηγητής καρδιοχειρουργικής, Νίκος Τσιλιμίγκα, στον Οιχαλιώτη ιατρό, μεταφέρθηκε και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, όταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης κάλεσε τον Βασίλη Κακάλια, να συμμετάσχει στο συνδυασμό και στο ψηφοδέλτιο των Τρικάλων για να αγωνιστούν από κοινού με όλη την ομάδα, για μια Θεσσαλία της ισόρροπης ανάπτυξης, για μια Θεσσαλία των έργων, για μια Θεσσαλία που θα διεκδικεί και θα κατατάσσεται στα ψηλά των άλλων Περιφερειών.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Βασίλης Κακάλιας, όπως επίσης και υπόλοιποι συνυποψήφιοί του στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με το συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» υποδέχτηκαν με θέρμη τον αρχηγό της παράταξης στην κεντρική προεκλογική ομιλία στα Τρίκαλα.

Η χαρά υπήρξε έκδηλη στο πρόσωπο του Βασίλη Κακάλια. Οι στόχοι… κοινοί αγώνας για την νίκη. Και φυσικά η επιτυχία του κ. Βασίλη Κακάλια θεωρείται δεδομένη κι αυτό είναι κοινά αποδεκτό από τον κόσμο.