Τρίκαλα: Κατά μέτωπο κριτική στην κυβέρνηση από την Έλενα Ράπτη

Στα Τρίκαλα βρέθηκε η βουλευτίνα της ΝΔ συμμετέχοντας στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ

Κριτική κατά μέτωπο στην πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άσκησε από τα Τρίκαλα η βουλευτίνα Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ κα Έλενα Ράπτη.

Η κα Ράπτη συμμετείχε στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ, επισημαίνοντας μεταξύ των άλλων ότι σύντομα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα αποτελεί μια θλιβερή ανάμνηση στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.

Η βουλευτής κατά την τοποθέτησή της μίλησε για την επίτευξη επτά συνολικών στόχων, μόλις η ΝΔ αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Σε αυτούς τους στόχους συγκαταλέγονται, η κοινωνία των ευκαιριών, η αύξηση και επιβράβευση της παραγωγικότητας, το λειτουργικό πολιτικό σύστημα, η σύγχρονη παιδεία, το κράτος δικαίου, η συμμετοχή και η συναπόφαση σε Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ και το ασφαλές περιβάλλον της οικονομικής σταθερότητας.

Επεσήμανε ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει την κακή για την χώρα συμφωνία των Πρεσπών, όποτε κι αν έρθει στην Βουλή.

Στην συνεδρίαση εκτός από το προεδρείο, τα μέλη της ΝΟΔΕ ,των προέδρων των ΔΗΜΤΟ, συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Ηλίας Βλαχογιάνννης και Μιχάλης Ταμήλος, το μέλος της Π.Ε. της ΝΔ κ. Γιώργος Βράντζας, ο τομεάρχης του κόμματος κ. Νίκος Καρδούλας,  οι πολιτευτές κ.κ. Θανάσης Λιούτας και Δέσποινα Λασπά, ο δήμαρχος Φαρκαδώνας κ. Θανάσης Μεριβάκης,αυτοδιοικητικοί, φίλοι του κόμματος.