Τσουχτερά πρόστιμα θα βάλει η ΔΕΥΑΦ σ΄ όσους παρανομούν

prostimo

Νέα δραστικά μέτρα για την πάταξη φαινομένων που αποτελούν πληγές για τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας λαμβάνει άμεσα η διοίκηση.

Κατά καιρούς υπάλληλοι της ΔΕΥΑΦ έχουν εντοπίσει εφευρετικούς, θα έλεγε κανείς, καταναλωτές της επιχείρησης που προχωρούν στην κλοπή νερού μέσω διαφόρων τρόπων, σε κάποιες των περιπτώσεων που δεν μπορούσε να διανοηθεί ανθρώπινος νους.

Η οικονομική ζημία στην επιχείρηση από τέτοιου είδους ενέργειες είναι μεγάλη με την διοίκηση να εξετάζει τρόπους για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων. Το θέμα συζητήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΦ το απόγευμα της Τετάρτης όπου προτάθηκε και ψηφίστηκε η επιβολή προστίμου ύψους 500 ευρώ για κάθε περίπτωση που θα εντοπίζεται.

Φυσικά η ΔΕΥΑΦ δεν θα σταθεί στο συγκεκριμένο θέμα. Θα ασχοληθεί και με όλους εκείνους που προχωρούν στη ρήψη λυμάτων στους υπονόμους, κάτι που αποτελεί κίνδυνο για την δημόσια υγεία, καθώς επίσης και την δημιουργία περιβαλλοντικών προβλημάτων.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις τα πρόστιμα θα είναι πιο τσουχτερά και θα ανέρχονται στα 1.000 ευρώ ανά περίπτωση.

Μ’ αυτόν τον τρόπο η ΔΕΥΑΦ προσπαθεί να βάλει τάξη στην αταξία ορισμένων επιπόλαιων δημοτών, καθώς επίσης να προστατεύσει το σύνολο των νόμιμων καταναλωτών και δημοτών.
1 σχόλιο

  1. Μεγαλύτερα να έναι τα πρόστιμα, προς παραδειγματισμό,αλλά και να δώσει κάποια bonus με τη μορφή μειώσεων στους νόμιμους και συνεπείς καταναλωτές!!!