Βαγγέλης Ζαφείρης: «Να σταματήσουν τα παπαγαλάκια που λένε ότι δεν θα κατέλθει ο Γιάννης Σακελλαρίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές»

Πυρ και μανία με τους αμετάπειστους και με όσους σαμποτάρουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Σακελλαρίου, ενός εκ των διεκδικητών του Δήμου Φαρκαδόνας εμφανίζεται ο Οιχαλιώτης Βαγγέλης Ζαφείρης, δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας.

Ο Οιχαλιώτης δημοτικός σύμβουλος, όπως φυσικά και πλειάδα άλλων προσώπων από την Οιχαλία, τη Φαρκαδόνα και τους Πελινναίους, δηλώνουν στήριξη στην υποψηφιότητα του Γιάννη Σακελλαρίου, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι θα είναι ο νικητής των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Βασίλης Σακελλαρίου, Οιχαλιώτης επιχειρηματίας.

Η δήλωση του δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Ζαφείρη στο «KRHNH LIVE» είναι χαρακτηριστική:

«Μερικά παπαγαλάκια θα πρέπει να σταματήσουν να διαλαλούν ότι ο Γιάννης Σακελλαρίου δεν θα κατεβεί ως υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Μάη. Απώτερος στόχος τους, είναι να κάνουν τα παιχνίδια και τα χατίρια, άλλων υποψηφίων, θεωρώντας ότι θα πλήξουν με αυτόν τον τρόπο τον Γιάννη Σακελλαρίου. Ξεγελιούνται όμως  καθώς σήμερα πάνω από 100 άτομα είναι στην διάθεση του κ. Σακελλαρίου για να επιλεγούν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Ο κ. Σακελλαρίου θα πρέπει να ξέρουν ότι θα στηριχτεί από αυτούς τους ανθρώπους και θα κερδίσει, αλλάζοντας την περιοχή», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Ζαφείρης.

Ο ίδιος στάθηκε στην αγάπη και στην εκτίμηση του κόσμου απέναντι στον Οιχαλιώτη γιατρό, επισημαίνοντας ότι το αμέσως επόμενο διάστημα ο γιατρός θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις, παρουσιάζοντας τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν το συνδυασμό του.
3 Σχόλια

 1. Carlos marighela
  16/01/2019 at 11:04

  Όσο και να γλειψεις στο ψηφοδέλτιο δεν σε βάζει.(Αν βάλει).Να δούμε μετά αρουραίε σε ποιον συνδυασμό θα βάλεις.

 2. Ξανθος
  14/01/2019 at 21:15

  Κρήνη εξ ίδιων τα αλλότρια. Όταν δεν υπάρχει μορφωτικό επίπεδο από τον ίδιο πολιτικό χώρο βγάζουν τα «μαχαίρια».

  • Σταύρος
   15/01/2019 at 18:06

   Οπως τα λες φίλε μου , μάθανε κάποιους χαρακτηρισμούς και τους εκσφεντωνιζουν χάριν της προβολής .Ωραια παραδείγματα αποτελούν για τους δημότες και δι για τη νεολαία με αυτό το επίπεδο !! Η μήπως αποτελούν ομοίους ομοίων ? μεγάλο κεφάλαιο ….