Με Βασίλη Παπακωνσταντίνου το 1ο Φεστιβάλ Αγιάς

Τριήμερες εκδηλώσεις με ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο Ροκ εκπλήξεις που αναμένεται να αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στο κοινό κάθε ηλικίας

Καταξιωμένοι, αγαπητοί καλλιτέχνες, νεανικές μπάντες καθώς και ένα πλήθος από παράλληλες δραστηριότητες, θα προσελκύσουν το κοινό της περιοχής αλλά και όλων των φίλων από όπου και αν έρθουν, να ζήσει μια ξεχωριστή τριήμερη εμπειρία μουσικής και φεστιβαλικής διασκέδασης.

Που; Στην Αγιά Λάρισας στο τριήμερο, 1ο Φεστιβάλ Αγιάς που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 23 Ιουλίου.

Φιλοδοξία των διοργανωτών το Φεστιβάλ της Αγιάς να γίνει θεσμός κι ένας μόνιμος τόπος συνάντησης ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών που επιλέγουν αυθεντικοτητα, διαχρονική ποιότητα και δεν φοβούνται να ροκάρουν!!!

Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζονται εξάλλου οι διοργανωτές, καλώντας τον κόσμο να κάνουν την διαδρομή στην Αγιά άφοβα και με το μυαλό τους μόνο στη μουσική!!

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν αναλυτικά:

Παρασκευή 21 Ιουλίου: Τέλος Μπάντων, Luminocity, Jamming Farmers, Tullamore Duo, Electro Vampires, RoundLights, Sleepin Pillow.

Σάββατο 22 Ιουλίου: Secret Theory, Dead Sidewalkers, The Darg Rags, DustBowl, Nightstalker.

Κυριακή 23 Ιουλίου: Μοναδική εμφάνιση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Λίγο πριν θα εμφανιστούν οι: Dr. Albert flipout’s one can, band featuring Mickey, Pantelous, Blues Trackers.

Προπώληση για το τριήμερο είναι 16 ευρώ και περιλαμβάνει 9.50 ευρώ σε κουπόνια μπύρας και νερού.

Όλοι οι συμμετέχοντες έως 12 ετών θα έχουν δωρεάν είσοδο.