Βασίλης Αγγέλης: «Θα είμαι παρών στα προβλήματα και στις αγωνίες των συνδημοτών κι ως απλός πολίτης»

Ευχαριστήρια επιστολή του μέλους του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» με επικεφαλής τον Μιχάλη Μπαγιώτη

Προ ημερών ολοκληρώθηκε ένας πολύμηνος αγώνας που στόχευε στην διεκδίκηση του Δήμου Φαρκαδόνας. Προσωπικά εγώ κι όλοι μαζί που συμπορευτήκαμε με το «Νέο Ξεκίνημα» και τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας, Μιχάλη Μπαγιώτη, ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς τους ανθρώπους που επέλεξαν το ψηφοδέλτιο μας, και μας στήριξαν με την ψήφο τους.

Οι πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές μπορεί να μην επέφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα για το συνδυασμό μας και για έμενα προσωπικά τον ίδιο. Ωστόσο στην παρούσα φάση, οφείλω από βάθη καρδιάς να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που με στήριξαν με την ψήφο τους. Εκτιμώ την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύομαι ότι και ως απλός πολίτης θα παλέψω και θα αναδείξω κάθε πρόβλημα που τους απασχολεί. Φυσικά ο αγώνας μου θα είναι υπέρ πάντων των πολιτών κι όχι κατ’ επιλογή. Ακόμη και για εκείνους που επέλεξαν να στηρίξουν κάποιον άλλον υποψήφιο και συνδυασμό θα βρίσκομαι δίπλα τους, όπως έπραττα όλα τα προηγούμενα χρόνια κατά την αυτοδιοικητική πορεία μου. Είμαι αντίθετος στους διαχωρισμούς καθώς δεν βοηθούν, αντιθέτως δημιουργούν προβλήματα.

Στο παρών σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα Μιχάλη Μπαγιώτη για την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του, και να του ευχηθώ καλή δύναμη και θητεία. Να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιους μου, ομολογώντας ότι ο καθένας, εκλεγμένος και μη, είχε κι έχει να δώσει πολλά για τον τόπο. Καλή δύναμη εύχομαι και στους εκλεγμένους του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα», ταυτόχρονα και στους νέους δημοτικούς συμβούλους όλων των συνδυασμών. Τους επισημαίνω ότι οι αγωνίες του κόσμου θα πρέπει αν τους ακολουθούν στην τετράχρονη πορεία τους και μάχονται για αυτές.

Καλή θητεία εύχομαι και στο νέο δήμαρχο Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου. Ο δρόμος που έχει μπροστά του είναι δύσκολος και η συνεργασία, χωρίς στεγανά και υποχωρήσεις, κρίνεται αναγκαία.

Τέλος έρχομαι να επαναλάβω ότι προσωπικά ο ίδιος, θα είμαι πάντα στη διάθεση του συνδυασμού, αλλά και όλων των πολιτών παρέχοντας κάθε δυνατή στήριξη και βοήθεια σε βάθος τετραετίας, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων και την πρόοδο του Δήμου μας.