Βάζει θεμέλιες βάσεις στο ψηφοδέλτιο του Κ. Αγοραστού ο Θανάσης Τέλλιος

Εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Θανάσης Τέλλιος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» σαρώνει στην κυριολεξία το Δήμο Φαρκαδόνας και το νομό Τρικάλων, πείθοντας με το μεστό και γεμάτο επιχείρημα λόγο του τον κόσμο

Ως επαγγελματίας Μηχανολόγος Μηχανικός έρχεται με τη σειρά του να στηρίξει τις θεμέλιες βάσεις του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό. Ο 34χρονος Θανάσης Τέλλιος, με καταγωγή το Γριζάνο του Δήμου Φαρκαδόνας, βάζει κι εκείνος με τη σειρά του την προσωπική του σφραγίδα στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού με σκοπό να προσφέρει στο νομό Τρικάλων μέσω της εκλογής του. Νέος με όραμα και ιδέες, ρίχνεται στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στόχος του η κατάκτηση έδρας στο επερχόμενο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας. Ένα περιφερειακό συμβούλιο που θα μάχεται και θα συμμαχεί με τους πολίτες, όπως άλλωστε πράττει όλα αυτά τα χρονιά που τα ηνία της Περιφέρειας κρατά γερά και σταθερά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Θανάσης Τέλλιος σαρώνει στην κυριολεξία το Δήμο Φαρκαδόνας και το νομό Τρικάλων, πείθοντας με το μεστό και γεμάτο επιχείρημα λόγο του τον κόσμο. Η στήριξη θεωρείται βέβαιη καθώς οι ιδέες και οι προτάσεις των νέων ανθρώπων πιάνουν τόπο.

Αναφορικά με το Θανάσης Τέλλιο, γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1985. Γονείς του είναι ο Βάϊος Τέλλιος και η Πηνελόπη Αντωνίου. Είναι έγγαμος με την εκπαιδευτικό Γεωργία Αυγέρη. Μεγάλωσε στο Γριζάνο Τρικάλων οπού πέρασε τα πρώτα του μαθητικά χρόνια ενώ ολοκλήρωσε τις Γυμνασιακές και Λυκιακές σπουδές στη Φαρκαδόνα Τρικάλων. Φοίτησε στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας απ’ όπου και αποφοίτησε το 2011. Είναι τελειόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος Σύγχρονες Μέθοδοι Σχεδιασμού και Ανάλυσης στη Βιομηχανία του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών. Στα φοιτητικά του χρόνια διατέλεσε εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου του τμήματος. Από το 2012 έως και σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας το δικό του τεχνικό γραφείο μελετών και κατασκευών ενώ εξειδικεύεται στους τομείς της εξοικονόμησης ενέργειας και σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας. Παράλληλα συμμετέχει στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας του στους τομείς των δομικών υλικών, των κατασκευών και των τροφίμων. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδας, Ενεργειακός Επιθεωρητής και του Συλλόγου Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδας. Είναι εκλεγμένο μέλος του Εμπορικού συλλόγου Οιχαλίας και αντιπρόσωπος στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Μιλάει Αγγλικά.