Σήμερα στις 4:30 μ.μ.- ΤοΒιβλιοπωλείο «Πινελιές» φέρνει το βιβλίο κοντά στα παιδιά.

Το βιβλιοπωλείο «Πινελιές» διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή την 1η βιβλιοπαρουσίαση αφιερωμένη στα παιδιά μ’ ένα άκρως επίκαιρο παιδικό βιβλίο της συγγραφέα Ειρήνης Μακρή – Αδάμου.

Ραντεβού στη καφετέρια «Fuego» της Φαρκαδόνας αναμένεται να δώσουν σήμερα στις 4:30 μικροί και μεγάλοι φίλοι του βιβλίου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Βιβλιοπωλείου «Πινελιές» που διοργανώνει μια εξαιρετικά σημαντική βιβλιοπαρουσίαση.

Η υπεύθυνη του βιβλιοπωλείου κα Άννα Ντουράκη διοργανώνει εκδήλωση σήμερα  Κυριακή στις 4.30 το απόγευμα, στη διάρκεια της οποία αναμένεται να παρουσιαστεί το παιδικό παραμύθι

«Ένα παιδί χωρίς συναισθήματα».

Το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα της Ειρήνης Μακρή – Αδάμου, ένα παιδαγωγικό βιβλίο που αφορά σε έναν πολύ σημαντικό τομέα της ανάπτυξης των παιδιών, αναφορικά με την κατανόηση, την επεξεργασία και την έκφραση των συναισθημάτων.
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Το βιβλίο αναφέρεται σε ένα παιδί τον Βλάσση, που δεν έχει συναισθήματα, κι έτσι η ζωή του κυλά άχρωμη και ανούσια μέχρι το βράδυ που τον επισκέπτονται στο όνειρό του πέντε συναισθήματα: Χαρά, Λύπη, Φόβος, Ενθουσιασμός και Θυμός. Από την επόμενη μέρα η ζωή του Βλάση αλλάζει, και τα συναισθήματα παίρνουν δειλά δειλά για εκείνον τη θέση που πρέπει να έχουν αυτά στη ζωή κάθε παιδιού, και κάθε μεγάλου ανθρώπου. Δυστυχώς όμως δεν ξέρει να τα διαχειριστεί, με αποτέλεσμα να τον επισκεφτούνε πάλι και να του πούνε, Πότε, Πόσο και Γιατί θα χρησιμοποιεί το καθένα χωριστά.

Μη λείψει κανείς…