Βόμβα…μεγατόνων προετοιμάζει το ΚΚΕ για τις δημοτικές εκλογές στη Φαρκαδόνα

Προετοιμάζουν πρόσωπο ηλικίας περίπου 40 χρόνων, πρόσωπο που εκτιμάται ότι θα σπάσει τα κοντέρ στην περιοχή μιας και συναντά ιδιαίτερης εκτίμησης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας

Δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Φαρκαδόνας τα σενάρια περί υποψηφιοτήτων στις δημοτικές εκλογές του 2019. Σενάρια που σε κάποιες των περιπτώσεων, αν επιβεβαιωθούν αναμένεται να ταράξουν τα αυτοδιοικητικά νερά της περιοχής μας και φυσικά να αναστατώσουν πολλούς εν δυνάμει υποψηφίους, όπως επίσης και να κάνουν πίσω κάποιους από τους ενδιαφερόμενους μνηστήρες.

Ως βόμβα μεγατόνων χαρακτηρίζεται η υποψηφιότητα που θα κατεβάσει το ΚΚΕ στο Δήμο Φαρκαδόνας. Τα μέχρι στιγμής σενάρια κάνουν λόγο για νεαρό, ηλικιακά πρόσωπο, ηλικίας 40 περίπου χρόνων, με ιδιαίτερη αγωνιστική δράση, πρωτοπόρο, το οποίο συναντά ιδιαίτερης εκτίμησης στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας.

Τα ίδια σενάρια αναφέρουν ότι για το συγκεκριμένο πρόσωπο υπεραμύνονται όχι μόνο στελέχη του κόμματος αλλά και απλοί φίλοι, εξηγώντας ότι αν τελεσφορήσει η συγκεκριμένη πρόταση αναμένεται να σπάσουν τα κοντέρ στο συγκεκριμένο Δήμο και γιατί όχι να υπάρξει στο νομό και κομμουνιστής δήμαρχος. Φυσικά τα σενάρια περιστρέφονται και σε άλλες υποψηφιότητες, ειδικότερα σε αυτές δημοτικών συμβούλων. Φέτος στο ψηφοδέλτιο τα σενάρια αναφέρουν ότι θα υπάρξει μεγάλη ανανέωση και πολλοί υποψήφιοι θα είναι άτομα νεαρής ηλικίας, με πλούσια μόρφωση και αγωνιστική δράση σε διάφορους τομείς.

Πλέον μετά τα συγκεκριμένα σενάρια είναι ρευστά στο Δήμο μας…

Αναμένουμε τις εξελίξεις και φυσικά πως θα κινηθούν οι άλλοι υποψήφιοι…


2 Σχόλια

  1. Νατσινας Ξανθος
    12/09/2018 at 20:47

    Καλοδεχούμενα τα νέα. Είμαστε σε εγρήγορση για ανατροπή αυτής της δημοτικής πολιτικής.

  2. Γιώργος Περκας
    12/09/2018 at 22:21

    Ξαναζεσταμενο φαγητο εαν δεν υπάρξουν νέα μυαλά μια απο ίδια. Υπαρχουν νέα παιδιά με νέα μυαλα με νέες απόψεις. Εαν δεν υπάρξει συσπείρωση ολων τον δυνάμεων θα είμαστε παλι μια απο τα ίδια.