Βρέθηκε σε νοσοκομείο της Καστοριάς η 47χρονη καθηγήτρια Βάια Οικονόμου που είχε εξαφανισθεί

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 47χρονης μαθηματικού, Βάια Οικονόμου, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις αρχές του μήνα, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, από το Κορδελιό στη Θεσσαλονίκη, και είχε προβληματίσει τόσο τους συγγενείς όσο και τις αρχές.

Η Βαϊα Οικονόμου βρέθηκε ζωντανή στο νοσοκομείο της Καστοριάς. Το μυστήριο έλυσαν οι γιατροί του νοσοκομείου στην Καστοριά, που έμαθαν την ταυτότητα της 47χρονης και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εκπαιδευτικός ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όλες αυτές τις ημέρες ήταν σε ένα μοναστήρι σε περιοχή της Κοζάνης, αλλά αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο. Οι λόγοι που ήταν αγχωμένη η καθηγήτρια, και ζήτησε τη βοήθεια της Παναγίας, δεν ήταν άλλοι από τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν με τον εν διαστάσει σύζυγό της και ο αποχωρισμός της από την 6χρονη κόρη της την οποία λατρεύει.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης θα συγκεντρώσει το προανακριτικό υλικό και στη συνέχεια θα το παραδόσει στην Εισαγγελία. Στη συνέχεια η Εισαγγελία θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί κάποια δίωξη σε βάρος της 47χρονης για άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο να μην αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ είχαν κληθεί για συμπληρωματικές καταθέσεις συγγενικά της πρόσωπα. Παράλληλα είχε ζητηθεί άρση απορρήτου επικοινωνιών στα τηλέφωνα του συζύγου, ενώ είχε παρθεί και το αυτοκίνητό του για έρευνα.

ΠΗΓΗ:http://eretikos.gr