Βρίσκουν το στόχο οι κυνηγοί της περιοχής μας «χτυπώντας» πολλούς λαγούς

Θετικά τα πρώτα δείγματα καθώς τα θηράματα στην περιοχή μας είναι αρκετά σε πουλιά, αγριογούρουνα και λαγούς
Βρίσκουν καλό σημάδι οι  κυνηγοί μας, οι οποίοι καθημερινές και Σαββατοκύριακα εξορμούν στη φύση, κυρίως στα ορεινά των χωριών της Φαρκαδόνας, ασκώντας το αγαπημένο τους χόμπι, το κυνήγι.
Η ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας τη φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα πλούσια σε θηράματα. Πέραν των πολλών αγριογούρουνων, στην περιοχή της Φαρκαδόνας υπάρχει μεγάλος αριθμός λαγών, που αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή των κυνηγών μας. Ήδη το τελευταίο δεκαπενθήμερο που βρίσκεται σε εξέλιξη το κυνήγι του λαγού, κυνηγοί μας επιστρέφουν από το κυνήγι με γεμάτα τα χέρια και τους σάκους τους με μικρούς και ιδιαίτερα μεγάλους λαγούς.
Όπως επισημαίνουν κυνηγοί αλλά και μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας, η νέα περίοδος που ξεκίνησε προ ημερών θα κυλήσει επιτυχημένα και θα είναι ιδιαίτερα καρποφόρα για τους λάτρεις του κυνηγιού, μιας και υπάρχει πληθώρα, πουλιών, αγριογούρων και λαγών στην περιοχή μας. Συστήνουν την ιδιαίτερη προσοχή στους συναδέλφους τους προκειμένου η σεζόν να ολοκληρωθεί ομαλά χωρίς δυσάρεστα περιστατικά.