Χαμόγελα και δώρα στα παιδιά προσέφερε ο πρόεδρος του Πετροπόρου Κώστας Φορτοτήρας

Τα παιδιά υπήρξαν οι πρωταγωνιστές στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πετροπόρου του Δήμου Φαρκαδόνας. Ο κ. Κώστας Φορτοτήρας επέλεξε για μια ακόμη χρονιά να χαρίσει χαρά στα παιδιά του χωριού, διοργανώνοντας μια λιτή, αλλά ταυτόχρονα ξεχωριστή γιορτή, προσφέροντας χαμόγελα στα παιδιά του οικισμού. Και τα κατάφερε κι αυτό διαφάνηκε στα πρόσωπα των παιδιών που πλημμύρησαν χαμόγελα.

Ειδικότερα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώθηκε στο κτίριο του πρώην δημοτικού σχολείου Πετροπόρου. Στο κτίριο νωρίς το μεσημέρι αφίχθη ο Αη Βασίλης, ο οποίος μέσα στο σάκο του είχε εφοδιαστεί με παιχνίδια τα οποία με την βοήθεια του κ. Φορτοτήρα και γυναικών του χωριού τα διένειμαν στα παιδιά.

Λίγο αργότερα τα παιδιά, μέλη του παιδικού, χορευτικού τμήματος του χωριού, υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κα Άννας Μπουκουβάλα, παρουσίασαν ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο, χορευτικό πρόγραμμα.

Τα παιδιά απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα των γονιών και των παππούδων τους που έσπευσαν να τα καμαρώσουν. Τις ευχές προς τα παιδιά και τους γονείς τους για όμορφες γιορτές με υγεία και αγάπη απηύθυνε ο κ. Κώστας Φορτοτήρας. Παράλληλα ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς, κυρίως της εκπαίδευσης παροτρύνοντας εκείνα να είναι επιμελείς μαθητές και να δέχονται τις συμβουλές γονιών και δασκάλους τους.