Ξεχώρισε η καλοκαιρινή γιορτή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας

Τα παιδιά με όπλα τους το ταλέντο και φορώντας την πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή διάθεση, παρουσίασαν πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις, μεταφέροντας στους παρευρισκόμενους περιβαλλοντικά, κοινωνικά, εθελοντικά και αθλητικά μηνύματα.

Η αυλή του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει το ταλέντο των μαθητών του, στο θέατρο, το τραγούδι, την μουσική, την ποίηση και τις λοιπές δράσεις. Το προαύλιο του σχολείου αποδείχτηκε μικρό για να χωρέσει τους εκατοντάδες γονείς και συγγενείς των παιδιών που προσήλθαν, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση των μαθητών και των δασκάλων τους για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής, σχολικής γιορτής, άνοιξε με χαιρετισμό με τις διευθύντριας του σχολείου κα Ελένης Τζαβέλα, η οποία ευχαρίστησε τους γονείς και το Δήμο Φαρκαδόνας για την στήριξη που παρείχαν στο σχολείο την τρέχουσα σχολική χρονιά. Δεν παρέλειψε να πει ευχαριστώ στους συναδέλφους της για την προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να μεταφέρουν τις γνώσεις στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας. Συνεχάρη τους μαθητές του σχολείου για το ταλέντο τους, αλλά και την προσοχή που έδειξαν για να διοργανωθεί και να παρουσιαστεί μια εκδήλωση που πέραν της ψυχαγωγίας μετέφερε πολλαπλά μηνύματα στο κοινό.

Η γιορτή του 2ου δημοτικού σχολείου τα είχε όλα και ήρθε να ξεχωρίσει. Τα παιδιά με όπλα τους, το ταλέντο και φορώντας την πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή διάθεση, παρουσίασαν πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις, μεταφέροντας στους παραβρισκόμενους περιβαλλοντικά, κοινωνικά, εθελοντικά και αθλητικά μηνύματα. Σκόρπισαν στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση χαρά και ψυχαγωγία, τραγουδώντας, απαγγέλλοντας ποιήματα και παίζοντας σειρά παιχνιδιών, αποχαιρετώντας προσωρινά και για λίγους μήνες το σχολείο.

Συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης  από τους εκπαιδευτικούς και το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, των μαθητών της ΣΤ’ τάξης, οι οποίοι  αποχαιρέτησαν το δημοτικό και από του χρόνου θα είναι πλέον  μαθητές του γυμνασίου Οιχαλίας.

Το ραντεβού των υπόλοιπων  παιδιών κατά το κλείσιμο της εκδήλωσης ανανεώθηκε για το φθινόπωρο, κατά την επιστροφή τους στο γνώριμο χώρο του σχολείο.

Καιρός για διακοπές και ανάπαυλα λοιπόν. Καλό καλοκαίρι.