Ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους τα νήπια και τα παιδιά της Νομής

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση διοργανώθηκε από το νηπιαγωγείο με τους μαθητές να στέλνουν ευχές για το καλοκαίρι

Αρκετό διάστημα πριν, τα  παιδάκια του νηπιαγωγείου Νομής με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κα Βίκης Γώγου άρχισαν να προετοιμάζονται για το καλοκαίρι και την διοργάνωση της ετήσιας αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης. Στόχος τους να αποχαιρετήσουν το σχολείο τους και να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικά όμορφο πρόγραμμα για να το καμαρώσουν οι γονείς, οι παππούδες τους και οι κάτοικοι του χωριού.

Και τα κατάφεραν, αν κρίνουμε από την εκδήλωση που παρουσίασαν στο κέντρο του χωριού, την πλατεία της Νομής.

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην πλατεία του χωριού για να παρακολουθήσει τα παιδιά ήταν αρκετός και συνέβαλε, ώστε τα παιδιά να ξεπεράσουν το άγχος και το τρακ. Να αφεθούν και να αναδείξουν την παιδική αθωότητα, τη γαλήνη, το ταλέντο τους. Κατά την καλοκαιρινή γιορτή, την αποχαιρετιστήρια, είπαν τραγούδια, ποιήματα και παρουσίασαν σκετς, τα οποία κέντρισαν τα βλέμματα και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης συμμετείχαν πέραν των νηπίων και τα παιδιά του χωριού, μέλη των χορευτικών τμημάτων της κας Γιάννας Αλεξίου, που παρουσίασαν χορούς, παραδοσιακούς  και σύγχρονους, εντυπωσιάζοντας το κοινό.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν η νηπιαγωγός του σχολείου κα Γώγου, η οποία ευχαρίστησε τους γονείς για την συνεργασία όλη τη χρονιά, ενώ δεν έκρυβε την λύπη της, μιας και αποχαιρετά τους μαθητές της, οι οποίοι από την νέα χρονιά θα φοιτήσουν στο δημοτικό. Καλό καλοκαίρι ευχήθηκαν στα παιδιά ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης και η πρόεδρος του χωριού κα Εύη Καϊνανά. Αναφέρθηκαν στο έργο της νηπιαγωγού, που τα τελευταία χρόνια, με το έργο της προσπαθεί για την μόρφωση και τη μετάδοση της γνώσης στα παιδιά. Στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ηλίας Καραμάνος ενώ η εκδήλωση έκλεισε με παράσταση θεάτρου σκιών με τον Κοσμά Παναγιώκα που μάγεψε τους μικρούς φίλους. .

Καλό καλοκαίρι.