Ξέφυγε από κάθε έλεγχο η κατάσταση με τα αδέσποτα στο Γριζάνο

Τα σκυλιά επιτίθενται μεταξύ τους ενώ στόχος τους συνεχίζουν να παραμένουν μικροί και μεγάλοι κάτοικοι του χωριού

 Όπως όλα δείχνουν τελευταία, φαίνεται πως έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο η κατάσταση στο δημοτικό διαμέρισμα του Γριζάνου, αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει εδώ και αρκετό καιρό με τα αδέσποτα.
Οι καταγγελίες που καταφτάνουν καθημερινά στο ΚΡΗΝΗ LIVE είναι δεκάδες. Προέρχονται από κατοίκους της περιοχής που αγωνιούν μη τυχόν πέσουν θύματα των αδέσποτων σκύλων που περιφέρονται στους δρόμους του χωριού και αποτελούν το φόβο και τον τρόμο για μικρούς και μεγάλους.
Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του χωριού τα σκυλιά πλέον είναι ιδιαίτερα επιθετικά τόσο μεταξύ τους, όσο και σε περαστικούς, παιδιά και μεγάλους. Τις τελευταίες εβδομάδες εξελίσσονται τρομακτικές, -θα υποστήριζε δικαίως κάποιος-, εικόνες όπου οι αδέσποτοι σκύλοι επιτίθενται μεταξύ τους, ενώ στη θέα των περαστικών δεν διστάζουν να επιτεθούν, τρομάζοντας τους κατοίκους που αναζητούν τρόπους να προφυλαχτούν.
Όπως σημειώνουν κάτοικοι του Γριζάνου τα σκυλιά περιφέρονται όλες τις ώρες στους δρόμους αναζητώντας τροφή την οποία όμως δεν βρίσκουν. Το γεγονός αυτό τα κάνει περισσότερο επιθετικά σε σχέση με το παρελθόν. Οι κάτοικοι δεν παραλείπουν να ζητήσουν την άμεση παρέμβαση τόσο του Δήμου, όσο και φιλοζωικών οργανώσεων προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Εξάλλου κατά το παρελθόν τα περιστατικά επιθέσεων αδέσποτων σε κατοίκους ήταν πολλά, γεγονός που προκαλεί την οργή των κατοίκων.

2 Σχόλια

 1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  10/06/2017 at 14:48

  Όταν κάνετε ρεπορτάζ, καλό είναι να πάρετε και μια απάντηση από τον πρόεδρο της κοινότητας αλλά και του δήμου, για να μάθουμε ποια είναι η γνώμη τους και ποια λύση δεσμεύονται να δώσουν και πότε.
  Γιατί μόλις τελειώσουν τα σχολεία, όλα τα παιδιά θα είναι όλη μέρα στους δρόμους και θα είναι ακόμη μεγαλύτερος ο κίνδυνος..

 2. Ο Δήμος και η τοπική κοινότητα δεν μπορουν να βρουν λύση, εμείς όμως τι κάνουμε ως ενεργοί πολίτες; Στην αστυνομία πήγε κανείς να υποβάλει μήνυση; Στον εισαγγελέα πήγε κανείς να το καταγγείλει;
  Απ τον καναπέ και μόνο με λόγια μέσω facebook και σχολίων δεν λύνεται το πρόβλημα αδέρφια!

  Υ.Γ.Θοδωρή σ ευχαριστούμε που αναδυκνυεις για αλλη μια φορα το πρόβλημα.