Ξεκινά σήμερα Τετάρτη το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ «3ΟΝ3 2018»

Η αθλητική εκδήλωση θα διοργανωθεί για ένα τριήμερο στο γήπεδο μπάσκετ του γενικού λυκείου Φαρκαδόνας

Για ένα τριήμερο νεολαίοι της Φαρκαδόνας δίνουν κάθε απόγευμα ραντεβού στο προαύλιο του γενικού λυκείου με σκοπό να μεταφέρουν μηνύματα για τον αθλητισμό και το σωστό τρόπο ζωής. Και δεν μένουν μονάχα εδώ, στόχος τους η μεταφορά μηνυμάτων κοινωνικού χαρακτήρα ενάντια στη βία και το ρατσισμό.

Όλα αυτά κατά την τριήμερη διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Μπάσκετ «3ΟΝ3 2018».

Σύνθημα της διοργάνωσης «Τάπα στη Βία και στο Ρατσισμό». Στόχος της αθλητική διοργάνωση, να φέρει πιο κοντά την νεολαία στον αθλητισμό, μεταφέροντας ταυτόχρονα μηνύματα κατά της βίας και του ρατσισμού.

Το Τουρνουά διοργανώνεται από το Δήμο Φαρκαδόνας και την Αντιδημαρχεία Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ «Εργαζόμενοι  του  Δήμου Φαρκαδόνας» στα πλαίσια των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για το Καλοκαίρι  2018.

Η διάρκεια τουρνουά είναι τριήμερη και ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 8 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν δεκαέξι  (16) ομάδες  αθλητών,  των τριών ατόμων από τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Φαρκαδόνας και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο μπάσκετ  που  βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας.

Βασική επιδίωξη της διοργάνωση  του τριήμερου τουρνουά  μπάσκετ είναι να φέρει κοντά στο άθλημα του μπάσκετ περισσότερους φίλους και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους πολίτες, ώστε να ενεργοποιηθούν σε τακτική βάση και  να είναι  αφορμή  για την καθημερινή άσκηση των πολιτών.

Η έναρξη των αγώνων θα είναι καθημερινά και για τις τρεις ημέρες της διεξαγωγής του τουρνουά  στις  7:00 μ.μ.

Στο τέλος της πρώτης ημέρας, την  Τετάρτη  08  Αυγούστου,  θα  γίνει για τους  συμμετέχοντες  αθλητές  διαγωνισμός  τρίποντων.

Την τρίτη ημέρα του τουρνουά, Παρασκευή 10 Αυγούστου,  θα γίνει  ο τελικός για την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας και οι απονομές των μεταλλίων.