Ξεκινάει από Δευτέρα το γκάλοπ για τις εκλογές στο Δήμο Φαρκαδόνας

Σύμφωνα με πληροφορίες η τηλεφωνική δημοσκόπηση αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα και θα αφορά ένα μεγάλο δείγμα στο σύνολο του Δήμου

Την Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες η τηλεφωνική έρευνα από Αθηναϊκή εταιρία δημοσκοπήσεων για το Δήμο Φαρκαδόνας. Το έργο έχει ανατεθεί στην εταιρία από συγκεκριμένο πρόσωπο, που τον περασμένο μήνα είχε έρθει σε επαφή με τους υπευθύνους της προκειμένου να εξετάσει κάθε πτυχή του θέματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές επιδίωξη του συγκεκριμένου προσώπου, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης να μην διαρρεύσουν στο ευρύ κοινό, απλά να εξεταστούν σε ιδίο επίπεδο και συνεργατών, λαμβάνοντας τα απαραίτητα συμπεράσματα για το πώς θα κινηθεί, μιας και θα ηγηθεί συνδυασμού για το Δήμο Φαρκαδόνας.

Αναφορικά με το φάσμα των ερωτήσεων θα διακρίνονται σε τρεις βασικές κατηγορίες. Η σημαντικότερη θα είναι εκείνη της πρόθεσης ψήφου υποψηφίων δημάρχων, ενώ στην ίδια κατηγορία συμπεριλαμβάνεται λίστα με ονόματα προσώπων νυν δημοτικών συμβούλων, αλλά και νέων ατόμων που δεν έχουν ασχοληθεί ή ασχολήθηκαν παλιότερα με τα κοινά, ζητώντας τη γνώμη και βαθμολογώντας μια πιθανή υποψηφιότητα.

Η έρευνα σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία θα γίνει τηλεφωνικά, και σε δείγμα αρχικά 3.500 δημοτών, σε όλο το φάσμα του Δήμου. Από τον εν λόγω αριθμό, 40% και 40% αντίστοιχα θα ερωτηθεί στις Δημοτικές Ενότητες Φαρκαδόνας και Οιχαλίας και το 30% στην Δημοτική Ενότητα Πελινναίων, σύμφωνα πάντα και με την πληθυσμιακή κάλυψη.