Ξεκινάει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι στα Τρίκαλα

Εγκαινιάζεται αύριο Κυριακή ο 8ος Μύλος των Ξωτικών και μας περιμένει για περισσότερο του ενός μήνα για να απολαύσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων

 Ο Άη Βασίλης, τα Ξωτικά, η Πριγκίπισσα του Φεγγαριού, κι άλλοι παραμυθένιοι ήρωες θα βρίσκονται κοντά μας, για περισσότερο του ενός μήνα για να μας ταξιδέψουν σ’ έναν κόσμο μαγικό, ξεκινώντας το φετινό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Όλοι αυτοί οι μυθικοί ήρωες και τόσοι άλλοι, μας περιμένουν να μας ξεναγήσουν για 8η συνεχή χρονιά στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της χώρας, σ’ αυτό του Μύλου των Ξωτικών.

Οι πύλες του Μύλου άνοιξαν την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν στις 6:30 του απογεύματος της Κυριακής. Ξωτικά, Νεράιδες, Άγγελοι, αερικά κι ο Άη Βασίλης φυσικά, θα ξετυλίξουν για 8η χρονιά ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου κηρύσσει την έναρξη του Μύλου των Ξωτικών.

Το σπίτι του Άη-Βασίλη, το Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών, το Σοκολατένιο Εργοστάσιο, το Ενεργειακό Πάρκο και όλα όσα ετοίμασε για φέτος το πάρκο μας περιμένουν έως και τις 6 Ιανουαρίου 2019.   Το θεματικό αυτό πάρκο αποτελεί κάθε χρόνο πόλο έλξης πολλών χιλιάδων επισκεπτών από κάθε περιοχή της Ελλάδας και θεωρείται σημαντικός οικονομικός παράγοντας της πόλης καθώς τονώνει όλη την αγορά.

Ρεκόρ επισκεψιμότητας με 1.122.345 την περασμένη χρονιά 10 εκατομμύρια διαδικτυακές επισκέψεις στις δημοσιεύσεις της ιστοσελίδας του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου. 1.712 λεωφορεία δηλώθηκαν με οργανωμένες εκδρομές 27.000 παιδιά που «αναγνωρίστηκαν» ως επίσημοι βοηθοί του Αη Βασίλη 43.000 γράμματα ταχυδρομήθηκαν προς τον Αη Βασίλη.

Όλα αυτά αποτυπώνουν την μεγάλη απήχη που συναντά την τελευταία 7ετια ο Μύλκος των Ξωτικών.

Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο θα υποδεχτεί τους επισκέπτες από το μεσημέρι της Κυριακής. Στις 12:00 μ.μ.  ο ξυλοπόδαρος θα μας καλωσορίσει στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει το αγαπημένο συγκρότημα REC και ο γνωστός και ταλαντούχος Νικηφόρος θα βρεθεί στην κεντρική σκηνή του Μύλου για να μας ταξιδέψει μουσικά, στο πλαίσιο μαγνητοσκόπησης της εκπομπής «Ταξιδεύοντας» με τον Χρήστο Νέζο.