Ξεκίνησε με συμμετοχή 15 ομάδων το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ «3ΟΝ3 2018» Φαρκαδόνας

Η αθλητική γιορτή διοργανώνεται φέτος για πρώτη χρονιά στο γήπεδο μπάσκετ του γενικού λυκείου Φαρκαδόνας

Από χθες νεολαίοι του δήμου Φαρκαδόνας δίνουν κάθε απόγευμα ραντεβού στο προαύλιο του γενικού λυκείου με σκοπό να μεταφέρουν μηνύματα για τον αθλητισμό και το σωστό τρόπο ζωής. Και δεν μένουν μονάχα εδώ, μεταφέρουν και μηνύματα κοινωνικού χαρακτήρα ενάντια στη βία και το ρατσισμό.

Όλα αυτά κατά την τριήμερη διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Μπάσκετ «3ΟΝ3 2018».

Σύνθημα της διοργάνωσης «Τάπα στη Βία και στο Ρατσισμό» και στόχος να φέρει πιο κοντά την νεολαία στον αθλητισμό, μεταφέροντας ταυτόχρονα μηνύματα κατά της βίας και του ρατσισμού.

Το Τουρνουά διοργανώνεται από το Δήμο Φαρκαδόνας και την Αντιδημαρχεία Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ «Εργαζόμενοι  του  Δήμου Φαρκαδόνας» στα πλαίσια των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για το Καλοκαίρι  2018.

Η διάρκεια τουρνουά είναι τριήμερη και ξεκίνησε χθες Τετάρτη 8 Αυγούστου και ολοκληρώνεταιαύριο Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018. Στο τουρνουά συμμετέχουν δεκαπέντε  (15) ομάδες  αθλητών,  των τριών ατόμων από τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Φαρκαδόνας και πραγματοποιείται στο γήπεδο μπάσκετ  που  βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας.

Βασική επιδίωξη της διοργάνωσης  του τριήμερου τουρνουά  μπάσκετ είναι να φέρει κοντά στο άθλημα του μπάσκετ περισσότερους φίλους και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους πολίτες, ώστε να ενεργοποιηθούν σε τακτική βάση και  να είναι  αφορμή  για την καθημερινή άσκηση των πολιτών.

Η έναρξη των αγώνων καθημερινά στις  7:00 μ.μ.