Ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή τα μαθήματα Κατηχητικού για τα παιδιά της Φαρκαδόνας

Μήνυμα της φετινής νέας περιόδου για τις κατηχητικές συνάξεις του Ενοριακού Ναού της Φαρκαδόνας «Παίζουμε, δημιουργούμε και μαθαίνουμε για τους Αγίους μας, μέσα στο σπίτι του Θεού»

Με την λαχτάρα και τον ενθουσιασμό των παιδιών και το σημαντικότερο τις καλύτερες προϋποθέσεις θα κηρυχτεί και φέτος η έναρξη των κατηχητικών συνάξεων του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνας. Η έναρξη των μαθημάτων αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Φαρκαδόνας.

Μήνυμα της φετινής νέας περιόδου για τις κατηχητικές συνάξεις του Ενοριακού Ναού της Φαρκαδόνας «Παίζουμε, δημιουργούμε και μαθαίνουμε για τους Αγίους μας, μέσα στο σπίτι του Θεού» με τον εφημέριο των Αγίων Αποστόλων π. Αθανάσιο Κούτσια να απευθύνει κάλεσμα στα παιδιά να προσέλθουν στα κατηχητικά σχολεία να ενώσουν τη χαρά τους στις παιδικές και νεανικές συντροφιές της Ενορίας.

Το ενδιαφέρον για μια ακόμη χρονιά είναι έντονο καθώς πολλοί γονείς προσέτρεξαν τις προηγούμενες ημέρες να εγγράψουν τα παιδιά τους στο κατηχητικό σχολείο.

Σημειωτέον ότι η λειτουργία του κατηχητικού σχολείου είναι ιδιαίτερα σημαντική. Πέραν των δράσεων που αναπτύσσονται σημαντικό είναι το κάθε παιδί αποκτά εμπειρική ευκαιρία να γράψει στην καρδιά του το Ζώντα Λόγο του Αναστημένου Κυρίου μας. Να κατανοήσει βαθιά την Αγία Πίστη μας. Να μυσταγωγηθεί στην ένωση με τον Αληθινό Τριαδικό Θεό. Να επικαλείται την απροσμάχητη σκέπη και προστασία της Μητέρας Παναγίας και των Αγίων Πατέρων μας.

Ας ευχηθούμε ο Θεός να ευλογεί και να αγιάζει και φέτος την προσπάθειά και να δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα μέσα από το κατηχητικό, το Θεό και τον άνθρωπο.