Ξεκινούν αύριο Σάββατο οι χοροεσπερίδες των λυκείων της περιοχής μας

Στις εκδηλώσεις που ξεκινούν μεθαύριο και ολοκληρώνονται ανήμερα των Χριστουγέννων θα βραβευτούν από το Δήμο Φαρκαδόνας οι επιτυχόντες των πανελλήνιων εξετάσεων 2018

Για τις ετήσιες εκδηλώσεις τους προετοιμάζονται οι μαθητές των λυκείων του Δήμου Φαρκαδόνας. Εκδηλώσεις που έχουν γίνει πλέον θεσμός για την εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς διοργανώνονται κάθε χρόνο και συναντούν απόλυτη επιτυχία μιας και αγκαλιάζονται από τον κόσμο και δη τη νεολαία.

Στις εκδηλώσεις των γενικών λυκείων Φαρκαδόνας και Οιχαλίας καθώς επίσης και του Επαγγελματικού Λυκείου Φαρκαδόνας για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Φαρκαδόνας θα βραβεύσει τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες που εισήχθησαν σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το 2018.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των τριών σχολείων έχει ως εξής:

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 9.00 μ.μ. γίνεται ο χορός του Γενικού Λυκείου (ΓΕ.Λ.) Οιχαλίας στο κέντρο «Νοσταλγία» στην Οιχαλία.

Την ίδια βραδιά Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 9.00 μ.μ. γίνεται ο χορός του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Φαρκαδόνας στο κέντρο «Θεσσαλία Παλλάς» στη Φαρκαδόνα.

Την Τρίτη στις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα Χριστουγέννων, στις 9.00 μ.μ. γίνεται ο χορός του Γενικού Λυκείου (ΓΕ.Λ.) Φαρκαδόνας στο κέντρο «Ποσειδώνιο» στη Φαρκαδόνα.