Ξεκινούν οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Διγενή Νεοχωρίου

Η Ακαδημία του Α.Ο. Διγενή Νεοχωρίου ενημερώνει στην παρούσα φάση τους ποδοσφαιριστές, τους γονείς και τους κηδεμόνες ότι θα ξεκινήσει το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί, όποτε θα γίνει η πρώτη συνάντηση και οι εγγραφές των τμημάτων

Τα μυστικά του ποδοσφαίρου θα διδαχτούν τα παιδιά της Οιχαλίας και των όμορων χωριών της, που θα συμμετέχουν στην Ακαδημία του Α.Ο. Διγενή Νεοχωρίου. Πέραν της εκμάθησης των τεχνικών του ποδοσφαίρου, στόχος της Ακαδημίας, να φέρει κοντά στο Αθλητισμό τα παιδιά. Να τους μεταδώσει το «ευ αγωνίζεσθαι», να τα βοηθήσει να αναδείξουν το ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο. Παιδιά, τα οποία τα επόμενα χρόνια θα στελεχώσουν την ιστορική ομάδα του Νεοχωρίου, φέρνοντας επιτυχίες και τιμώντας τν πορεία και το πολύχρονο παρελθόν της.

Η Ακαδημία του Α.Ο. Διγενή Νεοχωρίου ενημερώνει στην παρούσα φάση τους ποδοσφαιριστές, τους γονείς και τους κηδεμόνες ότι θα ξεκινήσει το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί, όποτε θα γίνει η πρώτη συνάντηση και οι εγγραφές των τμημάτων. Νέος προπονητής, ο οποίος θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τα τμήματα του συλλόγου, θα είναι ο κ. Σαρακατσάνος Αχιλλέας με βοηθούς τον Λαγκαδινό Ασημάκη (Απόφοιτο ΤΕΦΑΑ) και τον Μακρυγιάννη Χρήστο (Ποδοσφαιριστή της ομάδας). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο παρακάτω τηλέφωνο: 6974007907 Χριστοδούλου Σπύρος.