Ξενάγηση στο μυθικό ποτάμι της Ηπείρου για τους Κρηνιώτες

Μονοήμερη εκδρομή στις πηγές του Αχέροντας διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ξεναγηθούν και να απολαύσουν μοναδικά τοπία

Ανέκαθεν οι  πηγές Αχέροντα προσέλκυαν και προσελκύουν κόσμο, αφού ο χώρος αποτελεί ένα ποίημα της φύσης και διασχίζοντας κανείς τον δροσερό ποταμό, ανάμεσα στην χαράδρα, έρχεται σε άμεση επαφή με την φύση και απαλλάσσεται από το άγχος.

Στις όχθες του Αχέροντα ταξίδεψαν και ξεναγήθηκαν μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης. Ο Σύλλογος διοργάνωσε με επιτυχία την μονοήμερη εκδρομή, η οποία άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στους μετέχοντες.

Η εκδρομή διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή και περιελάμβανε επισκέψεις στις
Πηγές Αχέροντα – Αγία Παρασκευή – Αμμουδιά – Πάργα.

Το μυθικό ποτάμι της Ηπείρου, ο ποταμός για πολλούς της λύπης, προθάλαμος του Κάτω Κόσμου, η τελευταία διαδρομή των ανθρώπινων ψυχών…Ο Αχέροντας κουβαλάει στα νερά του πλήθος μυθολογικών αναφορών. Τα νερά του ταξίδεψαν τους συμμετέχοντες στην εκδρομή, στη μυθοπλασία… στο άγνωστο.

Ο Σύλλογος αναμένεται να συνεχίσει παρόμοιες διοργανώσεις, δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη και στους φίλους του, να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν τις ομορφιές της χώρας μας

Ευχαριστούμε θερμά για τις φωτογραφίες τα μέλη του Συλλόγου Κατερίνα Κουτσουγούλα και Λένα Τσιανάκα