Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η επισκεψιμότητα στο ρεπορτάζ του «ΚΡΗΝΗ LIVE»

Μέσα σε λίγες ώρες το ρεπορτάζ του γάμου του Γριζάνου συγκέντρωσε 22.000 προβολές στο YOUTUBE ενώ το θέμα αναμεταδόθηκε από ιστοσελίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης της χώρας

Το ρεπορτάζ του «ΚΡΗΝΗ LIVE», που παρουσίασε κατ’ αποκλειστικότητα το γάμο που τελέστηκε στο Γριζάνο και ήταν τόσο διαφορετικός από όλους τους υπόλοιπους μιας και νύφη και γαμπρός μετέβησαν στην εκκλησία με τρακτέρ, ξεπέρασε τα τοπικά σύνορα.

Το ρεπορτάζ του αναμεταδόθηκε από πολλά site και ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, κεντρίζοντας την προσοχή εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών – επισκεπτών.

Το ρεπορτάζ του γάμου της χρονιάς μπήκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο youtube και στη σελίδα ΤΑΣΕΙΣ GR, σπάζοντας ρεκόρ προβολών, αγγίζοντας και ξεπερνώντας μέσα σε λίγες ώρες τις 22.000.

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία της ιστοσελίδας μας, που πάντα πρώτη έγκαιρα, έγκυρα και με υπευθυνότητα παρουσιάζει την τοπική ειδησιογραφία, για την ενημέρωση των αναγνωστών που διαμένουν ή έλκουν την καταγωγή τους από το Δήμο Φαρκαδόνας.

Με τη σειρά μας, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την μάχη της ενημέρωσης με γνώμονα πάντα την ενημέρωση του κοινού, που μας εμπιστεύεται τα τελευταία χρόνια για την πληροφόρησή του.