Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στο Γκάλοπ του «ΚΡΗΝΗ LIVE» για το Μακεδονικό

 Το 98% των συμμετεχόντων στο «Facebook Γκάλοπ» δεν συμφωνεί με την απόδοση του όρου Βόρεια Μακεδονία ενώ μόλις 2% βρίσκεται σύμφωνο με το ερώτημα

Μια  ανεπίσημη έρευνα, την οποία διενήργησε επί 6ημέρου το «ΚΡΗΝΗ LIVE» στο facebook αποτυπώνει ξεκάθαρα τα όσα σκέφτεται ο κόσμος της περιοχής μας  και ευρύτερα, γύρω από τις πρόσφατες εξελίξεις στο Μακεδονικό, αλλά και την συμφωνία της Ελληνικής με την Σκοπιανή κυβέρνηση σχετικά με τον όρο Βόρεια Μακεδονία.

Η συμμετοχή στην έρευνα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μιας και για ένα 6ήμερο όπου και διήρκησε συμμετείχαν καταθέτοντας την άποψη τους 20.100 άνθρωποι.

Το ερώτημα που ετίθετο ήταν σαφείς. «Συμφωνείτε με την ονομασία Βόρεια Μακεδονία;».

Η έρευνα ξεκίνησε αμέσως μετά τις ανακοινώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού και διήρκησε 6 ημέρες για να ολοκληρωθεί μόλις την περασμένη Τρίτη τα μεσάνυχτα. Τα αποτελέσματα του γκάλοπ είναι άκρως σημαντικά, αποτυπώνοντας εν μέρει την επικρατούσα άποψη σε χιλιάδες Έλληνες.

Το 98% των συμμετεχόντων στη ανεπίσημη δημοσκόπηση δεν συμφωνεί με την απόδοση του όρου Βόρεια Μακεδονία ενώ μόλις 2% βρίσκεται σύμφωνο με το ερώτημα.

Η συμμετοχή θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική μιας και συμμετείχαν περισσότερο από 20.000 άτομα που μπορούσαν να ψηφίσουν μονάχα μια φορά. Αποτυπώνει την πικρία των Ελλήνων, την χαμένη ελπίδα, την ιστορία που αμφισβητείται και πολλά άλλα.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, αν λάβουμε υπόψη και τα σχόλια που αναρτήθηκαν στην σελίδα μας, νιώθουν προδομένοι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, για το ξεπούλημα της εθνικής μας αξιοπρέπειας, για το ξεπούλημα της πατρίδας μας, για το ξεπούλημα της ιστορίας μας. Χαρακτηρίζουν με τις πράξεις τους τη συμφωνία προδοτική για την χώρα αντί να λύσει τα προβλήματα, σαφέστατα θα τα διογκώσει.