Ξεσηκωμός στην υποδοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Σκιάθο

Στη Σκιάθο βρέθηκε ο φίλος μας Στέφανος Καραμπέρης κατά την επιστροφή και υποδοχή του παίκτη του survivor  Γιώργου Αγγελόπουλου και μας μεταφέρει το κλίμα μεσω φωτογραφικού υλικού.

Ο «θρυλικός» παίκτης του survivor Γιώργος Αγγελόπουλος καθ’ όλη τη διάρκεια του τηλεοπτικού παιχνιδιού είχε φανατικούς θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ και στην περιοχή μας.

Εκατοντάδες συνδημότες παρακολουθούσαν από τον περασμένο χειμώνα μέχρι και προ ολίγων εβδομάδων το παιχνίδι επιβίωσης, καρδιοχτύπησαν για τον αγαπημένο τους παίκτη μέχρι τη στιγμή που σήκωσε στα χέρια του το έπαθλο.

Φυσικά και τώρα που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, οι θαυμαστές του Ντάνου, συνεχίζουν να δείχνουν την αγάπη και τον θαυμασμό στο Σκιαθίτη νικητή.

Στη Σκιάθο βρέθηκε ο φίλος μας  Στέφανος Καραμπέρης κατά την επιστροφή και υποδοχή του παίκτη του survivor  Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Στέφανος βρέθηκε στη Σκιάθο με τη δουλειά του (Υπάλληλος ΕΚΑΒ) και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την υποδοχή του ΝΤΑΝΟΥ και να συνομιλήσει με τον νικητή του παιχνιδιού αλλά και με αρκετούς κατοίκους του νησιού οι οποίοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του reality.

Δεν έχασε βέβαια και την ευκαιρία να επισκεφτεί τον οικογενειακό φούρνο του Αγγελόπουλου και να γευτεί τα μοναδικά πιτάκια, που έθρεψαν για περισσότερο των 100 ημερών του Διάσημους του survivor.

Οι συντοπίτες  επιφύλασσαν  στον Αγγελόπουλο υποδοχή ήρωα  όπως μας λέει ο κ. Καραμπέρης καθώς την Παρασκευή το απόγευμα και δεν έπεφτε καρφίτσα στο ανοιχτό Θέατρο «Μπούρτζι»

Δείτε τις  φωτό :